Οnline φιλανθρωπική δημοπρασία αθλητικών ειδών

12:44 18/6/2013 - Πηγή: TNSite
«Just bid it» μάς καλεί να κάνουμε με ένα «κλικ» το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» και να στηρίξουμε το έργο του, μέσω μίας πρωτότυπης φιλανθρωπικής online δημοπρασίας αθλητικών ειδών, με τις υπογραφές γνωστών ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών!

Από τις 12 ως και τις 21 Ιουνίου, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» συλλεκτικά αθλητικά είδη με την «υπογραφή» γνωστών παικτών από τα 2 αυτά δημοφιλή αθλήματα.

Δείτε

πως, στην ειδικά διαμορφωμένη online δημοπρασία εδώ.

Όποιοι «χτυπήσουν πιο δυνατά» το αθλητικό είδος με την υπογραφή του αγαπημένου τους παίκτη θα είναι αυτοί που τελικά θα το αποκτήσουν, με την online δημοπρασία κάθε είδους να ξεκινά από 1 ευρώ και να ανεβαίνει ανάλογα με τη ζήτηση!

Όλα τα έσοδα της ειδικής φιλανθρωπικής δημοπρασίας θα προσφερθούν για τη στήριξη του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Σωματείο «Αρωγή», προς οικογένειες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προς άτομα με ειδικές ικανότητες.

Στόχος είναι να ανέβει η ένταση και οι συμμετοχές στην online δημοπρασία, για να προκύψουν ικανά έσοδα που θα βοηθήσουν το Σωματείο να στηρίξει οικονομικά, για τους 3 επόμενους μήνες, τις 40 οικογένειες που στηρίζει σε τακτική βάση.

Στη δημοπρασία συμμετέχουν αφιλοκερδώς αθλητές με υπογεγραμμένα είδη τους από τις ομάδες : ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, καθώς και γνωστοί αθλητές όπως ο κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, ο κ. Νίκος Λυμπερόπουλος, ο κ. Τραϊανός Δέλλας, ο κ. Ίλια Ίβιτς, ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο κ. Κυριάκος Καραϊτίδης και ο κ. Στέλιος Μανωλάς.

Επισκεφτείτε την σελίδα της Αρωγής εδώ και δείτε το έργο του Σωματείου. Γίνετε φίλοι της Αρωγής στο Facebook.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα