ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ @ OPEN AIR MYLOS, Θεσσαλονίκη, 27/6. Κερδίστε Προσκλήσεις

Ελάτε στο τσίρκο της κωμωδίας και δείτε τον ξακουστό τρικέφαλο ειδικό, τους θηριοδαμαστές του Stand Up Comedy, το άγριο ζώο που ακούει στο όνομα αυστηρός σκηνοθέτης, τα ιπτάμενα μπαλέτα της αλφαβήτου και τους ακροβάτες της μιμικής. Δείτε μάγους να βγάζουν ατάκες από την τσέπη, πολεμιστές που κάνουν καντάδες και φυσικά τον κλόουν των κλόουν Χάνς Ναχτγκεμπόρεν. Κουνήστε τα νήματα στις μαριονέτες τους! Πετάξτε ηχητικά εφέ στη μούρη τους, διαλέξτε στα τυφλά το ταίρι σας και γενικώς φωνάξτε ότι θέλετε και δείτε το να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια σας!

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο,
ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν... Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!
Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Ο θεατής θα δώσει στους κωμικούς την ιδέα του και αυτοί θα τη μετατρέψουνε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο MEGA η ομάδα του ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ πηγαίνει περιοδεία φέρνοντας μαζί μια κωμική βαλίτσα με παιχνίδια, σκετς, stand up comedy, αυτοσχεδιασμούς, γερμανούς και φυσικά ότι άλλο προκύψει.
Το ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ταξιδεύει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά με ένα στόχο μόνο. Να μεταδώσουν γέλιο, τρέλα και λίγο κάψιμο.
Ελάτε και δείτε ζωντανά την ομάδα που τόσο αγαπήσατε μέσα από την τηλεόραση και επιτέλους πείτε εσείς τις ιδέες σας, παίξτε μαζί τους και γενικώς επηρεάστε με όποιο τρόπο θέλετε την μοναδική παράσταση που δεν έχει σενάριο, που ποτέ δεν επαναλαμβάνεται, που δίνει την δύναμη στον θεατή να κάνει ότι θέλει.

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Γιώργος Βαγιάτας καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας!!!

I N F O
Principal Club Theater στο Μύλο
Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
2310-428088
Πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη παράστασης 21:30
Εισιτήριο: 10€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: TICKET HOUSE, STEREODISC, VIVA.GR
Production: Gaia Live
www.principalclub.comΚερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τις 27/6
Keywords
Τυχαία Θέματα