«Όνειρο ζωής η Ίντερ»

19:56 1/7/2013 - Πηγή: TNSite
Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Βασιλείας, Μπερνάρ Χόισλερ, παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να της παραχωρήσει τον Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς. Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της ελβετικής ομάδας, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, κάτι που ενθουσιάζει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε σε αυστριακή εφημερίδα.

«Αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε παίκτη να αγωνιστεί με τα χρώματα ενός σημαντικού και ιστορικού συλλόγου όπως είναι η Ίντερ. Εγώ δεν διαφέρω από τους άλλους

παίκτες, οπότε θα ήθελα πολύ να μετακομίσω για το Μιλάνο», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς αμυντικού.

Από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ο ίδιος δεν θέλει να… ξεσηκωθεί. «Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να μαθαίνω ιταλικά, αφού έχω συμβόλαιο με τη Βασιλεία και οποιαδήποτε κίνηση, εξαρτάται από τις βουλές της διοίκησης της ομάδας μου. Αλλά δεν κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστώ στη Serie A με τη φανέλα της Ίντερ», σημείωσε ο Ντράγκοβιτς.

Για την απόκτηση του Ντράγκοβιτς έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος. «Ο μάνατζέρ μου με έχει ενημερώσει πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο η Ίντερ. Μακάρι οι διαπραγματεύσεις να οδηγήσουν σε αίσιο αποτέλεσμα», τόνισε ο Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς.

Να σημειωθεί πως η Ίντερ είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει στη Βασιλεία επίσημη πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με τον Ντράγκοβιτς, πληροφορίες θέλουν να τον περιμένει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα