Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν την Κυριακή

18:22 8/11/2013 - Πηγή: TNSite

Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν. Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21.15 με μια τηλεταινία, προκειμένου το κοινό να θυμηθεί ξανά τις τελευταίες περιπέτειες των ηρώων. Από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 22.30 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ο Μάρκος Βασιλιάς με την οικογένειά του και οι «αντίπαλοι» τους Κανελλόπουλοι μπαίνουν στην τηλεοπτική αρένα.

Το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται από το σημείο όπου η Ευγενία (Μάρθα Καραγιάννη) απολύει τη Χριστίνα (Ζέτα Δούκα) λόγω της ερωτικής της σχέσης με τον Μάρκο (Κώστας Κόκλας), παρά τη

ρητή απαγόρευση του συμβολαίου της. Λίγα λεπτά πριν τόσο η Χριστίνα όσο και η Γιούλη (Βασιλική Ανδρίτσου) εξομολογήθηκαν στον Μάρκο πως είναι ερωτευμένες μαζί του.

Παράλληλα, η Νεφέλη (Κατερίνα Γερονικολού) και ο Λεωνίδας (Πάνος Βλάχος), πηγαίνοντας βόλτα με τη Σακίρα (το αυτοκίνητο του νεαρού), έχουν ένα σοβαρό ατύχημα.

Στο πρώτο άπαιχτο επεισόδιο της ερχόμενης Τρίτης, λοιπόν, οπότε η σειρά κάνει και επίσημα πρεμιέρα, ο Μάρκος θα πάρει την απόφασή του: επιστροφή στη Χαλκηδόνα, στην παλιά τους γειτονιά.

Η υγεία της Νεφέλης μετά το ατύχημα βελτιώνεται συνεχώς. Ομως ο πατέρας της, ο Μαλέας, ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να δει τον Λεωνίδα. Ο Αιμίλιος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) θέλει να προχωρήσει η σχέση του με τη Λίζα (Μίνα Ορφανού) και εκείνη υποχρεώνεται να του πει την αλήθεια.

Στη συνέχεια των επεισοδίων υπάρχουν πολλά θέματα να επιλυθούν. Ετσι, η Γιούλη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στην «αντίπαλό» της. Παράλληλα, η Ευγενία αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μπλέξιμο μεταξύ Χριστίνας και Μάρκου. Η Τιτίκα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) ανακοινώνει στον Αιμίλιο πως ξεκίνησε διαδικασία διαζυγίου!

Ταυτόχρονα, η Χριστίνα δίνει το συμβόλαιό της σε δικηγόρο για να εξετάσει την εγκυρότητά του, ενώ ο Μηνάς (Νίκος Αναδιώτης) και ο Λεωνίδας κοιτούν προσεκτικά τη Σακίρα και βρίσκουν ίχνη σαμποτάζ…

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα