Ο Νίκος Αναστόπουλος παραμένει στη λίστα του Λεβαδειακού

16:15 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Νίκος Αναστόπουλος παραμένει στη λίστα του Λεβαδειακού για τη θέση του νέου τεχνικού, όμως εξετάζονται και άλλες επιλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός είχε επαφές με τη διοίκηση των Βοιωτών τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως οι δυο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Γιάννης Κομπότης ήθελε τον έμπειρο τεχνικό για αντικαταστάτη του Τάκη Λεμονή, όμως ο Αναστόπουλος φέρονταν να περίμενε τυχόν πρόταση από τον ΟΦΗ. Τελικά, οι Κρητικοί επέλεξαν τον Σα Πίντο και πλέον ο Αναστόπουλος είναι

διαθέσιμος για τη θέση του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Νίκου Καραγεωργίου και Γιάννη Χατζηνικολάου. Η οριστική απόφαση για τον νέο τεχνικό του Λεβαδειακου αναμένεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα και στον πάγκο της ομάδας στο ματς με τον Ατρόμητο θα καθίσει ο Γρηγόρης Φαράντος.

Πηγή: www.novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα