Ο Iron Man 3 ξεπέρασε το ρεκόρ των Εκδικητών

14:01 2/5/2013 - Πηγή: TNSite

Τα σημάδια της επιτυχίας για την τελευταία ταινία της Marvel Studios δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, καθώς ο «Iron Man 3» έκανε όχι απλά ένα εντυπωσιακό άνοιγμα συγκεντρώνοντας 195,3 εκατομμύρια δολάρια σε 42 αγορές μέχρι και χθες, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει και το ρεκόρ των «Εκδικητών», οι οποίοι το 2012 είχαν συγκεντρώσει 185,1 εκατομμύρια διεθνώς, εδραιώνοντας τους εαυτούς τους ως η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Marvel.

Το

«Iron Man 3» πέρα από τις καλές κριτικές που έχει καταφέρει να αποσπάσει ανά τον κόσμο, έχει ήδη σπάσει- πριν καν κυκλοφορήσει στην Αμερική, όπου η ταινία ανοίγει στις 3 Μαΐου- μια πληθώρα ρεκόρ, κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα τριημέρου που έχει γίνει ποτέ στη Λατινική Αμερική και σε χώρες όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ινδονησία, η Αργεντινή, το Βιετνάμ, η Ταϊβάν, οι Φιλιππίνες, η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη.

Η ταινία έκανε τη μεγαλύτερη εισπρακτική της επιτυχία στην Αγγλία ($21,5 εκατομμύρια), ακολουθούμενη από την Κορέα ($19,2 εκατομμύρια), την Αυστραλία ($18,4 εκατομμύρια), το Μεξικό ($16,1 εκατομμύρια), τη Γαλλία ($14,7 εκατομμύρια), τη Βραζιλία ($12,3 εκατομμύρια) και την Ιταλία ($11,2 εκατομμύρια).

Tο «Iron Man 3» προβάλλεται αυτή την στιγμή στο 80% του πλανήτη, αλλά όχι ακόμη σε δυο από τις μεγαλύτερες «αγορές», αυτή της Κίνας και της Ρωσίας. Για να δούμε τι θα καταφέρει ο ανίκητος- όπως φαίνεται- Iron Man στην Αμερική!

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα