Mad Men: «Χρωστάω τις καμπύλες μου στα μακαρόνια» (ΦΩΤΟ)

Για το πως απέκτησε τις πληθωρικές καμπύλες για τις οποίες έγινε διάσημη μίλησε η Κριστίνα Χέντρικης, γνωστή από τον ρόλο της στο Mad Men, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου ως μοντέλο. Το πρακτορείο με έστειλε στην Ιταλία για να φτιάξω το μπουκ μου. Εκεί πήρα δέκα κιλά τρώγοντας καθημερινά μακαρόνια και πίνοντας cappuccinos. Όταν είδα πως είχε γίνει το σώμα μου, μου άρεσε. Με έκανε να αισθάνομαι

γυναίκα. Οπότε αποφάσισα να τα κρατήσω». Αυτό δήλωσε η 37χρονη σταρ που πλέον αποτελεί την σημαιοφόρο στο κίνημα επιστροφής των πιο πληθωρικών γυναικών στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Προσθέτοντας πως «Το γνωρίζω ότι έχω παραπάνω κιλά. Απλά πήρα μια απόφαση πολύ καιρό πριν να μην αφήσω τον εαυτό μου να πεινάσει προκειμένου να γίνω άλλη μια ανορεξική ηθοποιός. Και οι άντρες δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω μου».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κριστίνα αποκάλυψε πως είναι στην πραγματικότητα φυσική ξανθιά και πόσο ευτυχισμένη είναι με τον σύζυγό της, τον 35χρονο ηθοποιό Τζόφρι Άρεντ με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα