Νέοι Καλλιτέχνες, Νέα Συγκροτήματα - η νέα γενιά ταξιδεύει στη Σύρο

00:47 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Η νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σαλπάρει για την Σύρο! Τέσσερα νέα ελληνικά σχήματα στην καρδιά του Αυγούστου δημιουργούν ένα μεγάλο πάρτι στον χώρο του παλιού λατομείου Καραβέλα.

Η Joanna Drigo και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης ανοίγουν το μουσικό αυτό φεστιβάλ και συναντιούνται επί σκηνής με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου δίσκου της Joanna,

«Ζυγός στην καρδιά», σε παραγωγή του Βαγγέλη Μαρκαντώνη. Οι δυο τους με κιθάρες, φυσαρμόνικες και φωνές παρασύρουν το κοινό σε μικρές ιστορίες για το καλοκαίρι σε ήχους φολκ με έντονα ηλεκτρικά και ρετρό στοιχεία.

Η Βικτωρία Ταγκούλη με την κρυστάλλινη φωνή της, τη θεατρικότητα και το ταμπεραμέντο της, σε ένα πρόγραμμα σκέτο “BE JOUE” συστήνει στο κοινό τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές «α» και « Φωτοβόλτα» , αλλά και από όλο το φάσμα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής διασκευασμένα με φρεσκάδα και καλοκαιρινή διάθεση. Παρέα στη σκηνή μαζί της, στο πιάνο ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου και στην κιθάρα ο Κώστας Νικολόπουλος.

Οι Minor Project μετά από ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου "In Colors" και πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις, συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία γεμάτοι χρώματα και αρώματα με χατζιδακικές καταβολές, και παρουσιάζουν τα τραγούδια τους και άλλα αγαπημένων καλλιτεχνών, πατώντας γερά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της ποπ ευαισθησίας.

Τέλος, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, το μακροβιότερο rap συγκρότημα της Ελληνικής επαρχίας, αφού κατάγονται από το όμορφο νησί της Σύρου, κλείνει το φεστιβάλ με το δυναμικό αλλά και μελωδικό Hip-Hop της μπάντας και απρόβλεπτες διασκευές με στοιχεία αυτοσχεδιασμού και επιρροές από funk, blues και rock που φτάνουν μέχρι και… τον Συριανό Βαμβακάρη. Σκοπός τους… να θέσουν μυαλά σε εγρήγορση και ακροατές σε κίνηση!

Ας γιορτάσουμε λοιπόν μαζί με την νέα γενιά της ελληνικής μουσικής. Ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε.

culturenow

Keywords
Τυχαία Θέματα