Νατάσα Θεοδωρίδου όπως... Τζένιφερ Λόπεζ!

08:35 15/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η Νατάσα Θεοδωρίδου άλλαξε δισκογραφική στέγη και έγινε... Λατίνα! Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ίδια η Τζένιφερ Λοπέζ στη φωτογράφηση που έκανε για το καινούριο της CD, το οποίο κυκλοφόρησε από τη Minos-Universal. Τα μαλλιά, η πόζα, το ύφος το στιλ, όλα στη νέα εικόνα της τραγουδίστριας παραπέμπουν στην Jenny from the block!

Μην αγχώνεστε όμως, δεν θ' αρχίσει στα καλά καθούμενα να τραγουδάει κομμάτια τύπου «On the floor», ούτε θα συνεργαστεί με

ράπερ. Το μουσικό της στιλ δεν αλλάζει, παραμένει σταθερό στο γνωστό λαϊκό μοτίβο, στο οποίο την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η καινούργια δισκογραφική δουλειά της Νατάσας με τίτλο «Σ' αγαπώ» φέρει τη μουσική σφραγίδα του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή.

Το βράδυ της Τετάρτης οι ιθύνοντες της νέας της εταιρίας οργανώνουν προς τιμήν της τραγουδίστριας μια γιορτή καλωσορίσματος στον πέμπτο όροφο γνωστού πολυκαταστήματος, στο Σύνταγμα. Εκεί η Νατάσα θα υπογράψει το CD της και θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μοναδικό live ερμηνεύοντας τις καινούργιες αλλά και παλιότερες επιτυχίες της. Μεταξύ αυτών και το «Ακόμα σ' αγαπώ», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που ήταν το πρώτο κομμάτι που προώθησε η Minos-Universal.

Την επόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Θεοδωρίδου θα ξεκινήσει και τις χειμερινές εμφανίσεις της μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο Κέντρο Αθηνών.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα