«Να πάρουμε έστω ένα βαθμό»

12:20 24/8/2013 - Πηγή: TNSite
Την άποψη ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει δύσκολο έργο στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/8, 19:15) εξέφρασε ο Αλέξης Τζόρβας.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας χαρακτήρισε τους Γιαννιώτες δύσκολη ομάδα με δυνατή έδρα, επισημαίνοντας ωστόσο πως στόχος τους είναι δώσουν το καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν έστω ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το πάμε με τα μέτρα του αντιπάλου, να

προσαρμόσουμε δηλαδή το παιχνίδι μας σε αυτό του αντιπάλου. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να κοιτάζουμε τι μπορούμε να κερδίσουμε και πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Από κει και πέρα είναι μία δύσκολη έδρα και ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε έστω έναν βαθμό».

Για τον Απόλλωνα:

«Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ ο στόχος μου ήταν να κάνω μια επανεκκίνηση τόσο δική μου όσο και της ομάδας. Όταν μία ομάδα έχει 13 χρόνια να βγει στην πρώτη κατηγορία αυτό σημαίνει ότι η πολύ μεγάλη αποχή θα την είχε αποσυντονίσει. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε και νομίζω ότι θα έχουμε μία και δύσκολη και εύκολη σεζόν για να συνεχίσουμε».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα