«Έρχομαι για να μείνω»

11:34 24/8/2013 - Πηγή: TNSite
Μάχη μέχρι τέλους για να δείξει στον Γιάννη Αναστασίου πως αξίζει να έχει μία θέση στο υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού θα δώσει ο Αντριάν Μπαλμπόα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Ουρουγουανός φορ.

Ο νεαρός φορ θεωρεί πως του δίνεται μοναδική ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα μίας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ανυπόμονος

είμαι για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα παλέψω για να μείνω», τονίζει.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 19χρονος άσος στην «Πράσινη»

Αντριάν, έχουμε μάθει πως θα έρθεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού… Να σε περιμένουμε άμεσα;

«Είναι αλήθεια πως θα έρθω στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν ξέρω ακριβώς το πότε. Από ό,τι μου έχει πει ο μάνατζέρ μου (σ.σ. ο Πάολο Μοντέρο), μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Περιμένω την τελική ειδοποίηση».

Τι γνωρίζεις ακριβώς για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού; Θα έρθεις να δοκιμαστείς ή να διαπραγματευτείς της μεταγραφή σου;

«Από ό,τι μου έχουν πει θα δοκιμαστώ για λίγες μέρες. Αλλά ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για αυτό. Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός. Να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ανυπόμονος είμαι για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα παλέψω για να μείνω».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν γνωρίζει για εσένα. Θα ήθελες να μας πεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου;

«Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω για εμένα. Προτιμώ να το κάνουν άλλοι που με γνωρίζουν. Ελπίζω ότι θα τους δώσω την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις ικανότητές μου. Το μόνο που θα πω, γιατί είναι κάτι που με χαρακτηρίζει και στην προσωπική μου ζωή, είναι πως είμαι μαχητής. Μέσα στο γήπεδο δεν αφήνω μπαλιά να πάει χαμένη. Κυνηγάω κάθε φάση και κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου».

Μίλησες με κάποιον όταν πρωτοάκουσες για αυτό το ενδιαφέρον;

«Δεν χρειαζόταν. Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό. Είναι τεράστιος σύλλογος. Ξέρω ότι εκεί βρίσκεται ο συμπατριώτης μου, Μπρούνο Φορναρόλι, αλλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν του έχω μιλήσει. Ο Πάολο Μοντέρο μου είπε τα καλύτερα και πως αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να κάνω γνωστό το όνομά μου στην Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα