Μουρατίδης:Έκανα ψυχανάλυση για 5 χρόνια

09:09 7/12/2013 - Πηγή: TNSite

Πάλεψε με τις φοβίες του και αντιμετώπισε τον άσχημο εαυτό του. Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά στο ΕΓΩ! Weekly για τις ασπρόμαυρες κι έγχρωμες μέρες του.

Πότε ερωτεύτηκες πρώτη φορά;Στη δευτέραλ υκείου. Ήταν πάρα πολύ έντονο, πρωτόγνωρο. Δεν ήξερα το συναίσθημα, τότε το ανακάλυπτα.

Ήταν η πρώτη κοπέλα που έκανες έρωτα;Όχι. Ήταν η πρώτη φορά όμως που ήμουν ερωτευμένος. Αισθανόμουν ότι δεν με χωρούσε το σώμα μου.

Πόσες φορές βίωσες ξανά αυτό το συναίσθημα;Με την ίδια ένταση, τέσσερις φορές. Ανήκω στους πολύ τυχερούς, γιατί δεν ήμουν καχύποπτος στον έρωτα.Δεν φοβόμουν μην πληγωθώ. Είχα

καταλάβει ότι αν γινόμουν καχύποπτος, θαέχανα πολύ ωραία πράγματα της ζωής.

Τι δεν γνώριζες ότι επιθυμούσες;Το να κάνω οικογένεια. Δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν σκέφτηκα, για παράδειγμα, ότα νγνώρισα τη γυναίκα μου ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα όμως ένιωσα ότι είχα αυτή την επιθυμία.

Τι χαρακτηριστικά είχε που δεν είχες βρει στις πυόλοιπες;Δεν μπορώ να σου εξηγήσω λογικά, γιατί είμαι ακόμη μέσα στο παιχνίδι του έρωτα μαζί της.

Είσαι ερωτευμένος με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όπως όταν την πρωτογνώρισες;Ναι. Δεν την ήξερα καθόλου πριν και στο δίμηνο πάνω κάναμε οικογένεια.

Είμαι μια... ωραία τρέλα!Είναι το ναι στη ζωή.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα