Μήνυση σε Σάββα Θεοδωρίδη από Καστρινάκη!

15:56 4/12/2012 - Πηγή: TNSite

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη κατέθεσε την Τρίτη (4/12) ο Ελληνας δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας, «Sun», Αντώνης Καστρινάκης.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο ο Σάββας Θεοδωρίδης

ως φιλοξενούμενους εκπομπής στον «ΣΚΑΪ» είχε επιτεθεί προσωπικά στον Καστρινάκη για άρθρο του στη «Sun», όπου είχε αναφερθεί σε ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σε σχέση με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2011.

Τότε, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Καστρινάκη λέγοντας πως εξυπηρετούσε συμφέροντα αντίπαλων του Ολυμπιακού και δη του πρόεδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.

Ετσι λίγες εβδομάδες μετά, ο Αντώνης Καστρινάκης κατέθεσε μήνυση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι οι χαρακτηρισμοί του Θεοδωρίδη και οι υπαινιγμοί που άφησε για την ακεραιότητα, αμεροληψία και τιμιότητά του – είχε χαρακτηρίσει το άρθρο «αισχρό» και «αηδές» - όπως και τον πατριωτισμό του είναι παντελώς ψευδείς, ανυπόστατοι και άκρως δυσφημιστικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ΣΚΑΪ» έχει, ήδη, ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Αντώνη Καστρινάκη μέσω του παρουσιαστή της εκπομπής, Κυριάκου Θωμαίδη, ο οποίος είχε σπεύσει να διευκρινίσει πως ούτε ο ίδιος ούτε ο σταθμός ΣΚΑΪ υιοθετούσαν τις απόψεις που εξέφρασε ο Θεοδωρίδης.

Επίσης ο «ΣΚΑΪ» έχει αποσύρει την επίμαχη εκπομπή από το αρχείο παλαιοτέρων εκπομπών που διατηρεί στην ιστοσελίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα