Αναλύσεις Αγώνων 04/12/12 | Champion's League

14:21 4/12/2012 - Πηγή: TNSite

103. ΜΑΛΑΓΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (21:45)

* Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων (03/10): Άντερλεχτ-Μάλαγα 0-3 (Ελιζέου 45'+1, 64', Χοακίν 56' πέναλτι)

* Αν η Μάλαγα δεν χάσει σήμερα, ο Πελεγκρίνι θα έχει ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων για δεύτερη φορά αήττητος με πρωτάρα ομάδα στο θεσμό. Το είχε κάνει και τη σεζόν 2005-06, με τη Βιγιαρεάλ.

* Οχτώ ήττες έχει η Άντερλεχτ στις 12 επισκέψεις της στην Ισπανία (2-2-8).

Γήπεδο: «La Rosaleda»
Προϊστορία: -
Διαιτητής: Denyz Aytekin (Γερμανία)

Βαθμολογία (5 αγώνες): Μάλαγα 11 - Μίλαν 8 - Ζενίτ 4 - Άντερλεχτ 4

ΜΑΛΑΓΑ:

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Μάλαγα έχασε σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Μετά την αναπάντεχη ήττα της στο Copa Del Rey από τον Κακερένο, εντός μάλιστα έδρας με 1-0, χωρίς ωστόσο να της στοιχίσει τελικά και την πρόκριση (νίκησε 4-3 εκτός), έφυγε με άδεια χέρια και από τη Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είναι εμφανές ότι έχει χάσει τη φόρμα που είχε στην αρχή της σεζόν και μάλιστα στο ματς του περασμένου Σαββάτου είχε την πέμπτη βαθμολογική της απώλεια στα έξι τελευταία ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα αυτού να βρεθεί και στο -3 από την προνομιούχο τετράδα, η οποία και οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια στο σημερινό ματς είναι αδιάφορη βαθμολογικά η ομάδα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνι, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει και την πρωτιά του ομίλου, αφού ακόμα και αν την πιάσει η Μίλαν στους 11 βαθμούς, υπερτερεί στην ισοβαθμία. Βέβαια όπως τόνισε και ο Χιλιανός τεχνικός, δεν πρόκειται να... χαριστεί κόντρα στους Βέλγους.

Προηγούμενο ματς: Δεν έκανε κακή εμφάνιση στην έδρα της Χετάφε η Μάλαγα, όμως πλήρωσε την αστοχία της, χάνοντας τελικά με 1-0. Είχε αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά δεν αξιοποίησε καμία εξ αυτών και το γκολ που δέχτηκε νωρίς στο δεύτερο μέρος, ήταν και αυτό που τελικά καθόρισε τη μοίρα του ματς.

Στατιστικό: NG ήταν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (2): Δεν θα έχει στη διάθεσή της τον επιθετικό Σαβιόλα και τον στόπερ Ντεμικέλις.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Καμπαγιέρο - Γκάμεζ, Ονιέγου, Ουέλιγκτον, Ελιζέου - Τουλαλάν, Καμάτσο - Χοακίν, Ίσκο, Πορτόγιο - Σάντα Κρουζ


* Τα 50 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάνει με ένα ακόμα η Άντερλεχτ.

ΆΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μία ανάσα έφτασε από ένα μεγάλο σοκ υποδεχόμενη την ουραγό Σερκλ Μπριζ, αλλά με πολύ άγχος πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη της στην Τζουπίλιερ Λιγκ. Έτσι διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Ζούλτε Βάρεγκεμ, έχοντας ήδη αποκτήσει ένα σαφές προβάδισμα τίτλου. Σε αντίθεση βέβαια με τη σημερινή της αντίπαλο, η ίδια «καίγεται» για βαθμούς στην Ανδαλουσία, αφού κυνηγάει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και υστερεί στην ισοβαθμία της Ζενίτ. Στο προηγούμενο παιχνίδι της εξάλλου δέχτηκε εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν και παρέμεινε έτσι στους τέσσερις βαθμούς. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι στις τρεις τελευταίες της εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε μόλις
Keywords
Τυχαία Θέματα