Με ντέρμπι αρχίζει το ΝΒΑ

10:07 8/8/2013 - Πηγή: TNSite
Με τρία παιχνίδια αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όπως ανακοινώθηκε από τη λίγκα. Το πρώτο χρονικά είναι αυτό μεταξύ Πέισερς και Μάτζικ, αλλά τα δύο που ακολουθούν είναι τα πιο ενδιαφέροντα, με το Μαϊάμι να υποδέχεται τους Μπουλς και στο περιθώριο τους παίκτες των πρωταθλητών να παραλαμβάνουν τα δαχτυλίδια τους, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι του Λος Άντζελες μεταξύ σε Λέικερς και Κλίπερς.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκινούν μια μέρα αργότερα παίζοντας με τους Νικς στη Νέα

Υόρκη, ενώ οι Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και πιθανώς του Νικ Καλάθη την ίδια μέρα αντιμετωπίζουν τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο.

Η επανάληψη των περσινών τελικών θα γίνει αρχικά στο Μαϊάμι στις 26 Ιανουαρίου με τον αγώνα Χιτ-Σπερς και ακολούθως στις 6 Μαρτίου στο Τέξας.

Στο καλεντάρι περιλαμβάνονται δύο ματς που θα γίνουν εκτός ΗΠΑ, το Τίμπεργουλβς-Σπερς στις 4 Δεκεμβρίου στο Μέξικο Σίτι και το Νετς-Χοκς στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ματς, Λέικερς-Χιτ, Σπερς-Ρόκετς, Νικς-Θάντερ, Νετς-Μπουλς και Ουόριορς-Κλίπερς.

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 16 Απριλίου και τρεις μέρες μετά αρχίζουν τα play offs. Το All Star Game θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα