Κυνηγάει πρόκριση, σπάζοντας το «Χ»

09:29 8/8/2013 - Πηγή: TNSite
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης εν όψει του αποψινού επαναληπτικού αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League (21:30 Novasports 2).

Οι Αρκάδες θεωρούν πως στο πρώτο ματς με τους Αυστριακούς θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία (1-1) και τώρα θέλουν να επιστρέψουν με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στις αποσκευές τους. Η ομάδα

του Σάκη Τσιώλη προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία με περισσότερα από δύο γκολ.

Μέχρι στιγμής στην σύντομη ευρωπαϊκή του πορεία ο ΑΣτέας έχει μόνο ισοπαλίες (πέντε σε ισάριθμα ματς) και θέλει απόψε να σπάσει αυτό το σερί, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη στη Βιέννη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Γκοϊάν και Πιπίνη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζησόπουλος και Ουσέρο, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντε Μπλάσις, Κάφα και Ναβάρο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπαράλες ή ο Μπακασέτας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Χουάνμα, Χαραδούκας, Γκρατσίνι, Λισγάρας, Μουνάφο, Σέτι και Βελισσάρης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζόραν Μπάρισιτς θα χρησιμοποιήσεις του Νοβότα (τερματοφύλακας), Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Μ. Χόφμαν, Σράμελ (άμυνα), Πέτσο, Μπέχρεντ (αμυντικοί μέσοι), Σαούμπ, Στ. Χόφμαν Μιχίκοβιτς και Μπόιντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ραντλινγκερ, Ζαμπιτσερ, Γκροτσουρεκ. Παλα, Ντενερ, Μπουργκσταλερ και Πιχλερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σάιμον Λι Εβανς από την Ουαλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Φίλιπ Τόμας και Γκάρεθ Γουίν Τζόουνς. Τέταρτος θα είναι ο Μπράιαν Τζέιμς (Ουαλία).

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα