Με Νέτσιντ, Γλύκο και Κατσικά ο ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα

23:08 30/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής στους αγώνες του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει στη ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 20:30 της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός θα ξεκουράσει τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας του Δικέφαλου του Βορρά, προκειμένου να τους έχει φρέσκους εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετούς νεαρούς

παίκτες της ομάδας, προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα και να βγάλει και αυτός χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξή τους. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια.

Οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ και Σπυρόπουλος θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Λόρενς θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Βούκιτς, Ολίσε και Γεωργιάδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Νέτσιντ.

Πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα