Λουίς Ενρίκε για Τότεναμ

14:28 28/11/2013 - Πηγή: TNSite
Το πρώτο όνομα στη λίστα για τη διαδοχή του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην Τότεναμ είναι αυτό του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός της Θέλτα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Φράνκο Μπαλντίνι από την περίοδο που οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Ρόμα. Ψηλά στο ρεπορτάζ βρίσκεται πάντως και αυτό του Μίκαελ Λάουντρουπ.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Βίλας-Μπόας μετά τις άσχημες τελευταίες εμφανίσεις. Όσο και αν ο Πορτογάλος προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Τρόμσο να βγάλει από πάνω του την πίεση, ο αγγλικός Τύπος άρχισε να βγάζει ήδη στην επιφάνεια

τα πιθανότερα ονόματα για να τον αντικαστήσουν σε περίπτωση που η διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας πάρει απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία.

Ο Λουίς Ενρίκε μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ρόμα, ανέλαβε την Θέλτα με την οποία πάντως βρίσκεται στον πάτο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο οι άριστες σχέσεις του με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Φράνκο Μπαλντίνι τον καθιστούν αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί. Οι δυο τους είχαν πολύ καλή συνεργασία στους «τζιαλορόσι» και ο Λουίς Ενρίκε έχασε τη θέση του στην ιταλική ομάδα, όταν ο Μπαλντίνι αποχώρησε για την Τότεναμ.

Δεύτερο όνομα είναι αυτό του Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θα άφηνε την Τότεναμ μόνο για τη Ρεάλ ή την Άρσεναλ ωστόσο το κίνητρο να αναλάβει την Τότεναμ ίσως τελικά του αλλάξει γνώμη. Ψηλά βρίσκεται και ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος αν και είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει βγάλει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αυτή τη στιγμή τις λιγότερες πιθανότητες λόγω των κακών σχέσεών του με τον Μπαλντίνι.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα