Κοκκίνου: Ο σημαντικός Γιώργος στη ζωή της

07:02 25/7/2013 - Πηγή: TNSite

Με αποκαλυπτικά μπικίνι, που αφήνουν σε κοινή θέα το καλογυμνασμένο της κορμί, σβήνει τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της η Έλλη Κοκκίνου, η οποία από σήμερα «πατάει» τα 43 και μιλά για την ηλικία της, το αν έχει κάνει ή σκέφεται να κάνει πλαστική, το διαζύγιο και τον νέο της σύντροφο!

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία μου! Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης ζήτησαν να βάλετε 43 κεράκια αλλά δεν υπήρχαν, οπότε καταλήξαμε στα 5, που είναι η ηλικία του γιού μου», λέει η

δημοφιλής τραγουδίστρια και προσθέτει: «υπάρχει αρκετός κόσμος που μου λέει ότι μοιάζω μικρότερη από την ηλικία μου, όμως εγώ αυτό δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσως επειδή δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό να λέω την αληθινή μου ηλικία παρά να κρύβω χρόνια και να μοιάζω μεγαλύτερη».

Όμορφη, σέξι και σίγουρη για τον εαυτό της, η Έλλη δεν κρύβει πως δεν καταλαβαίνει τον χρόνο που περνά: «όταν αντικρίζω κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες μου βλέπω μια πιο φρέσκια Έλλη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Όμως αυτό που μου λένε όσοι με ξέρουν καλά είναι ότι ευτυχώς κρύβω ένα παιδί μέσα μου και διατηρώ ακόμα μια παιδικότητα και μια τρέλα που με κάνουν να μην καταλαβαίνω ότι είμαι 43 χρονών. Αν και θεωρώ ότι τα 43 δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία καθώς από τα 40 και μετά είναι η πιο δημιουργική ηλικία της γυναίκας. Πλέον στη συγκεκριμένη ηλικία μια γυναίκα είναι ανεξάρτητη οικονομικά και συναισθηματικά, ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το ζητάει. Σίγουρα όμως υπάρχουν ανασφάλειες και δύσκολες στιγμές με αγωνία αλλά πλέον τις αντιμετωπίζεις με άλλη οπτική. Τα χρόνια περνούν γρήγορα, όμως δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ νιώθω 20 χρονών».

«Δεν έχω πειράξει κάτι στην εμφάνισή μου γιατί φοβάμαι! Επίσης νομίζω ότι ακόμα δεν χρειάζεται», λέει όταν την ρωτούν αν έχει κάνει πλαστική και προσθέτει: «κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί όμως δεν ξέρω ακόμα πώς θα αντιδράσω. Ειδικά στο πρόσωπό μου φοβάμαι πάρα πολύ. Πάντως μιας και μας δίνεται η ευκαιρία σήμερα θα ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να με βλέπω με πολλά ρετούς στα περιοδικά. Να είμαι δηλαδή πολύ μακριά από τη φυσική μου εικόνα. Ο κόσμος άλλωστε κάποια στιγμή θα με δει στη δίπλα ξαπλώστρα, στο περίπτερο και στο σούπερ μάρκετ».

Η Έλλη δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η πολύ καλή της εικόνα οφείλεται στο ότι είναι πολύ χαρούμενη στη ζωή της, αλλά και στο ότι έχει χάσει κάποια κιλά που ήθελε, κάνοντας γυμναστική.

Μιλώντας για το διαζύγιο και το παιδί της, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως μέχρι ενός σημείου αναρωτήθηκε αν έπραξε σωστά, ενώ χαρακτηρίζει τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη, ως μία από τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής της και έναν άνθρωπο που ξέρει να στηρίζει μία γυναίκα και μία σχέση παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Πηγή: περιοδικό «Hello»

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα