Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Δεν χρειάζεται να τους κάνουμε όλους φίλους μας, Κριοί. Κάποιοι άνθρωποι είναι γραφτό να μείνουν στο περιθώριο της ζωής μας, για το καλό τους και για το καλό μας. Διαλέξτε προσεκτικά τα πρόσωπα που απαρτίζουν το στενό σας κύκλο. Η Αφροδίτη φέρνει στην ερωτική σας ζωή τη γαλήνη που της έλειπε.

Ταύρος Μια επαγγελματική πρόκληση θα σας διχάσει όσο τίποτα άλλο στο παρελθόν, αλλά στην πορεία θα καταλάβετε πως αν δεν σπρώξετε τον εαυτό σας στα άκρα, η εξέλιξη που προσδοκάτε, δεν θα ‘ρθει ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή στους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, ειδικά αν σας προσεγγίζουν ερωτικά. Δεν είναι

όσο αθώοι φαίνονται.

Δίδυμος Οι σχέσεις σας με την οικογένεια δοκιμάζονται με αρκετά σφοδρό τρόπο, ενώ το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα επίμονα. Διευθετήστε κάθε εκκρεμή διαπροσωπική υπόθεση και ξεκαθαρίστε τη στάση σας απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν προσδοκίες από σας. Ηρεμία στο επαγγελματικό περιβάλλον. Έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά μια τολμηρή πρόταση.

Καρκίνος Ο Δίας σας εξοπλίζει με το θάρρος και την πυγμή που έχετε ανάγκη, για να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει στον επαγγελματικό τομέα. Μην περιμένετε να σας χαριστεί οτιδήποτε, αν δεν παλέψετε με νύχια και με δόντια για να το κερδίσετε. Ένας φίλος από το παρελθόν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας, και καλά θα κάνετε να τον μεταχειριστείτε προσεκτικά.

Λέων Αφήστε τον κόσμο που δεν ξέρει, να μιλάει όσο θέλει για ό, τι θέλει. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να βάλετε μυαλό στα άτομα που επιμένουν να ασχολούνται με κάτι που δεν τα αφορά προσωπικά. Οι συγκρούσεις στο πλαίσιο των φιλικών σας σχέσεων είναι αναμενόμενες σήμερα. Προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

Παρθένος Η εμμονή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο κινδυνεύει να σας αποσυντονίσει τελείως, και να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Δεν σας απαγορεύει κανείς να ασχοληθείτε επισταμένα με τα αισθηματικά σας, αλλά καλό θα ήταν να μην παραμελείτε τις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής σας. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ συμμάχων και αντιπάλων είναι λεπτή σήμερα.

Ζυγός Έχετε τους Κριούς και τους Παρθένους από κοντά σήμερα, γιατί απ’ ό, τι φαίνεται, το συμφέρον σας συγκλίνει και οι όποιες διεκδικήσεις σας πρέπει να γίνουν από κοινού. Μην σηκώνετε όλο το βάρος στις δικές σας πλάτες, Ζυγοί. Τα ερωτικά σας μπαίνουν επιτέλους σε μια σταθερή τροχιά. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Σκορπιός Δεν μας έχουν όλοι ανάγκη εξίσου, Σκορπιοί. Έχει έρθει η στιγμή να αλλάξετε προτεραιότητες και να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτούς που σας χρειάζονται περισσότερο. Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε μια ερωτική ιστορία που είχε μείνει στον πάγο για μεγάλο διάστημα. Καλύτερα, πάντως, να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις σ΄αυτή τη φάση.

Τοξότης Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση αρκετές φορές σήμερα. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και κυρίως την επιρροή που ασκείτε σε συγκεκριμένα άτομα. Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ τώρα, και να αφήσετε τις επαναστάσεις για κάποια άλλη στιγμή.

Αιγόκερως Δεν είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε στάση απέναντι σε κάποιον, ακόμα κι αν αυτός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Κάποιες σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Τα ερωτικά σας ακολουθούν ανοδική πορεία τώρα, καθώς μια νέα γνωριμία σας βοηθάει να αποβάλετε την μιζέρια και την καχυποψία των τελευταίων ημερών.

Υδροχόος Τώρα είναι η στιγμή να κερδίσετε την εμπιστοσύνη εκείνου που απασχολεί τη σκέψη σας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε με πυροτεχνήματα. Κάντε μόνο ουσιαστικές κινήσεις. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας τώρα, που σας βοηθάει να εκτιμήσετε περισσότερο τις μέχρι τώρα κατακτήσεις σας. Μη βιαστείτε να αλλάξετε μια κατάσταση που σας εξυπηρετεί μια χαρά ως έχει.

Ιχθύς Αρκετά ανεχτήκατε την ιδιοτροπία των άλλων, εφευρίσκοντας ένα κάρο δικαιολογίες υπέρ τους. Η Σελήνη σας εξωθεί στην αποφασιστική αντιμετώπιση των απαράδεκτων συμπεριφορών γύρω σας, φέρνοντάς σας, αναπόφευκτα, σε σύγκρουση με αυτούς που πρέπει. Άνοδος στα οικονομικά σας τώρα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από δελεαστικές προσφορές κάθε είδους.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα