Κλέφτης έστειλε με γράμμα τις τηλεφωνικές επαφές

07:36 26/11/2013 - Πηγή: TNSite
Μπορεί να μην είχε κανέναν ενδοιασμό να αρπάξει το iPhone από τον ιδιοκτήτη του, όμως ο κλέφτης αποφάσισε να «μετριάσει» το κακό που διέπραξε γράφοντας με «μολύβι και χαρτί» 11 σελίδες με τις τηλεφωνικές επαφές που βρήκε στη λίστα του κινητού τηλεφώνου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail ο Zou Bin από την κινεζική επαρχία Hunan όταν ανακάλυψε ότι του είχαν κλέψει το κινητό του τηλέφωνο, το μόνο που σκεφτόταν ήταν οι περίπου 1.000 τηλεφωνικές

επαφές, που είχε περάσει στη μνήμη του.

Άρχισε λοιπόν να στέλνει μηνύματα στο… νούμερό του, απειλώντας και απαιτώντας από τον κλέφτη να του επιστρέψει το κινητό του τηλέφωνο στη διεύθυνση που ανέφερε.

Ο ταχυδρόμος τελικά πήγε στο σπίτι του, μόνο που αντί να του παραδώσει την τηλεφωνική συσκευή, του παρέδωσε ένα γράμμα 11 σελίδων… με τα ονόματα και τα τηλέφωνα του τηλεφωνικού του καταλόγου γραμμένα στο χέρι, καθώς και την κάρτα SIM.

«Ξέρω ότι είσαι ο άντρας που κάθισε δίπλα μου στο ταξί. Σε διαβεβαιώνω ότι θα σε βρω. Κοίτα μόνο τα νούμερα στο κινητό μου τηλέφωνο και θα καταλάβεις σε ποιο χώρο κινούμαι. Στείλε μου πίσω το κινητό στη διεύθυνση που σου γράφω» έλεγε σε ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε στον κλέφτη.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα