Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Προσοχή στις εξαρτήσεις σας, Κριοί, αυτή την εβδομάδα. Μην τις αφήσετε να σας ποδηγετήσουν, ακόμα κι αν πιστεύετε πολύ στις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Μια μακροχρόνια φιλία σας αναμένεται να σας βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Η υπομονή σας επιτέλους επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος Κρατήστε τις σχέσεις σας με τα άτομα απ’ τη δουλειά, σε τυπικό επίπεδο, μέχρι τουλάχιστον να βεβαιωθείτε πως υπάρχει λόγος να τις αναπτύξετε περαιτέρω. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με κόσμο που δεν γνωρίζετε καλά. Η Αφροδίτη ευνοεί ένα

ειδύλλιο που κατά το παρελθόν σας απογοήτευσε πολύ. Δώστε του ακόμα μια ευκαιρία.

Δίδυμος Ό, τι έγινε, έγινε, Δίδυμοι. Μην ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια σκαλίζοντας τα περασμένα, γιατί μόνο απογοητευμένοι θα βγείτε από αυτή τη διαδικασία. Ακολουθήστε τις συμβουλές ενός Αιγόκερου, όσο ακραίες κι αν σας φαίνονται. Σημαντικές οι σημερινές εξελίξεις των ερωτικών σας. Δώστε μεγαλύτερη βάση στα δεδομένα και μικρότερη στις φαντασιώσεις.

Καρκίνος Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας μπλέκονται μεταξύ τους, με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Μην προβείτε σε ενέργειες που ενδέχεται να σας εκθέσουν στα μάτια ενός προσώπου που σας ασκεί εξουσία. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να ενδώσετε σε σπατάλες και καταναλωτικά όργια.

Λέων Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να τα διαχειριστείτε με λεπτότητα και ψυχραιμία. Μην κινηθείτε βάσει αυτού που νομίζετε ότι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Η Αφροδίτη ενθαρρύνει τις νέες γνωριμίες με άτομα πέρα απ’ τον συνηθισμένο κύκλο σας. Μην κλείνετε πόρτες προτού καλά καλά αυτές ανοίξουν.

Παρθένος Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν σήμερα, αλλά εσείς δεν πρέπει να τους δώσετε αυτή την ικανοποίηση. Πουλήστε ακριβά τον εαυτό σας, Παρθένοι. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά αυτή την πρωτόγνωρη γαλήνη, επενδύοντας σε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις.

Ζυγός Ο εκνευρισμός σας απειλεί να θολώσει την κρίση σας πάνω σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Διαχωρίστε το συναίσθημα από τη λογική και εξετάστε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, αντικειμενικά. Μη δίνετε άλλοθι σε ένα πρόσωπο που σας έχει απογοητεύσει κατ’ εξακολούθηση. Οι ευκαιρίες κάποτε τελειώνουν, όπως, άλλωστε, και η υπομονή σας.

Σκορπιός Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο ακριβής απ’ όλες. Μη σπαταλάτε χρόνο για τυπικότητες- η διαίσθησή σας είναι η μόνη που μπορεί να σας οδηγήσει εγκαίρως στα σωστά συμπεράσματα. Ο Δίας σας βοηθάει να εντείνετε τις προσπάθειές σας πάνω σε μια επαγγελματική πρόκληση, που όμοιά της δεν έχετε αντιμετωπίσει ξανά.

Τοξότης Ένα καινούργιο πρόσωπο σας πλησιάζει, έτοιμο να διευρύνει τους πνευματικούς και συναισθηματικούς σας ορίζοντες, περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Αποβάλετε την καχυποψία και τις επιφυλάξεις σας, Τοξότες. Δεν απειλείστε από κανέναν. Δώστε περισσότερη έμφαση στην ερωτική πολιορκία. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη- καμία σπουδαία κατάκτηση δεν επιτυγχάνεται από μόνη της.

Αιγόκερως Είστε σίγουροι ότι περάσατε το μήνυμα που είχατε κατά νου, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει; Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο- ο καθένας λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς και τα δικά του πρότυπα. Ο Κρόνος αναβαθμίζει τη θέση σας στη δουλειά, φέρνοντάς σας, όμως, παράλληλα, ενώπιον μιας καινούργιας και μεγάλης ευθύνης.

Υδροχόος Δεν πρόκειται να ξεπεράσετε το τέλμα των ερωτικών σας, κλεισμένοι μες στο σπίτι. Σ’ αυτή τη φάση, είναι επιτακτική η ανάγκη να ρισκάρετε και να υπερβείτε τον εαυτό σας, πειραματιζόμενοι σε νέα χωράφια. Αλλαγές σας περιμένουν στη δουλειά. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξετε πόστο, για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο.

Ιχθύς Οι εντάσεις στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον είναι μάλλον υψηλότερες απ’ ό, τι έχετε συνηθίσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, για να εκτονώσετε μια προβληματική κατάσταση. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα περισσότερες από μια, πλευρές. Ζυγίστε προσεκτικά τα δεδομένα που σας δίνονται, και αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα