Κι άλλοι τρεις για Βραζιλία

07:07 12/10/2013 - Πηγή: TNSite
Άλλες τρεις ομάδες «τσέκαραν» τα εισιτήριά τους για Βραζιλία. Γερμανία, Βέλγιο και Ελβετία προχώρησαν με νίκες, «καπάρωσαν» την πρωτιά στους ομίλους τους κι ετοιμάζονται για Μουντιάλ.

Βέβαια υπάρχουν ακόμη αρκετά ανοιχτά «μέτωπα» κυρίως σε ό,τι αφορά τις 8 δεύτερες των ομίλων που θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεταξύ αυτών- όπως όλα δείχνουν- και η Ελλάδα.

Στον 1ο όμιλο το Βέλγιο νίκησε 2-1 μέσα στην Κροατία και πανηγυρίζει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια την πρόκριση σε Μουντιάλ (διαβάστε

περισσότερα).

Η Ιταλία θέλησε να αποδείξει στους Δανούς πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ξεπλήρωσε τους «βίκινγκς» για εκείνο το 2-2 με τη Σουηδία στο EURO που την είχε αφήσει εκτός συνέχειας και με γκολ στο 90’ πήρε το 2-2, που θέτει σε κίνδυνο την παρουσία της Δανίας στα μπαράζ (διαβάστε περισσότερα).

Στον 3ο όμιλο την ώρα που η Γερμανία έκλεινε θέση για Βραζιλία με το 3-0 κόντρα στην Ιρλανδία, ο Ιμπραΐμοβιτς «καθάριζε» την Αυστρία (2-1) και η Σουηδία εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στα μπαράζ! (διαβάστε περισσότερα).

Ο Φαν Πέρσι «έσπασε» τα ρεκόρ με χατ-τρικ στη φιέστα πρόκρισης της Ολλανδίας απέναντι στην Ουγγαρία με σκορ 8-1 και οι Τούρκοι ανέβηκαν στη 2η θέση με την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Εσθονίας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του 4ου ομίλου (διαβάστε περισσότερα).

Την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας πανηγυρίζει από απόψε η Ελβετία που επικράτησε με σκορ 2-1 μέσα στην Αλβανία και βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου. Ισλανδία και Νορβηγία θα δώσουν «μάχη» για τη δεύτερη θέση (διαβάστε περισσότερα).

Για τον 6ο όμιλο η Ρωσία επικράτησε 4-0, εκτός έδρας του Λουξεμβούργου και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας σε απόσταση αναπνοής την Πορτογαλία (διαβάστε περισσότερα).

Έστω και αν χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του Μούχα και αυτογκόλ από τον Σκρτελ, η Εθνική Ελλάδας πήρε τη νίκη 1-0 επί της Σλοβακίας και κυνηγάει μέχρι τελευταία αγωνιστική την απευθείας πρόκριση (διαβάστε περισσότερα). Στην κορυφή παραμένει βέβαια η Βοσνία (διαβάστε περισσότερα).

Στον 8ο όμιλο κακώς έπαιξε βράδυ η Αγγλία με το Μαυροβούνιο. Διότι αποδείχθηκε ότι το είχε για… πρωινό! Τα «λιοντάρια» κολάτσισαν 4-1 την αντίπαλό τους και παρέμειναν απόλυτα αφεντικά για την πρόκριση στο Μουντιάλ! (διαβάστε περισσότερα).

Στον ένατο όμιλο, η Ισπανία νίκησε με 2-1 τη Λευκορωσία και βρίσκεται μια «ανάσα» από την απευθείας πρόκριση.

Πηγή: sport fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα