Κέρκυρα: Αναπτυξιακή ημερίδα της ΠΙΝ

04:44 13/5/2013 - Πηγή: TNSite
Αναπτυξιακή ημερίδα θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο της διαβούλευσης ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020. Η ημερίδα θα έχει θέμα “Η νέα Στρατηγική για την Ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) την περίοδο 2014-2020” και, σύμφωνα με την ΠΙΝ, προσφέρει το πλαίσιο για τη
συνέχεια του διαλόγου μεταξύ των τοπικών πολιτικών, επιστημονικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών φορέων της Περιφέρειας και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος άνοιξε με το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της 12ης Απριλίου 2013.
Θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από την Ομάδα Σχεδιασμού Προγράμματος της ΠΙΝ σχετικά με την Περιφερειακή Οικονομία και την Έξυπνη Εξειδίκευση, το Ανθρώπινο Δυναμικό και την Κοινωνική Συνοχή, την Ποιότητα Ζωής και τη Χωρική Ανάπτυξη της ΠΙΝ.
Στην Ημερίδα προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πολιτικοί, επιστημονικοί, επιχειρηματικοί και πολιτιστικοί φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος. Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα