Κέρδισε τις εντυπώσεις και προχωράει…

06:08 8/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης, να μην πήρε τη νίκη, όμως ο Στάικος Βεργέτης κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον, με την διακοπή που ακολουθεί, έχει την ευκαιρία να δουλέψει την ομάδα.

Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν έφερε νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, όμως έβγαλε στο γήπεδο στα στοιχεία που ο νέος του προπονητής ήθελε να δει. Φυσικά αν έλειπε και η… έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο λεπτό, ο Αστέρας θα έφευγε από το γήπεδο νικητής, όμως ο Μπρίτο είχε διαφορετική άποψη.

Είναι αλήθεια, πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και με την γενικότερη… γκρίνια που επικρατεί

στην Τρίπολη φέτος, κανείς δεν είχε να πει κακό λόγο. Άπαντες στάθηκαν στο πλευρό του νεαρού τεχνικού και μετά το τέλος της αναμέτρησης τον χειροκρότησαν, αφού πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό παιδί.

Αυτό, όμως, που αξίζει να σημειωθεί είναι πως και στην διοίκηση άρεσαν τα όσα είδαν στο χορτάρι, με τον Αστέρα να είναι πιεστικός, με τις καινοτομίες τύπου Ναβάρο σε ρόλο δεξιού μπακ, αλλά και με την γενικότερη επιθετική φιλοσοφία του.

Πλέον, η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον νεαρό τεχνικό να δουλέψει με την ομάδα, να περάσει τα δικά του στοιχεία και να ετοιμάσει τον Αστέρα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα