Καμαρίνι - τροχοβίλα για τον Γουίλ Σμιθ

16:49 21/10/2013 - Πηγή: TNSite

Παλιά οι ηθοποιοί, ακόμα και οι χολιγουντιανοί, βολεύονταν όπως όπως στο τροχόσπιτο που τους παραχωρούσε η παραγωγή κοντά στο πλατό των γυρισμάτων. Τώρα όμως, επειδή ό,τι αγγίζουν οι σταρ πρέπει να έχει χαρακτηριστικά status symbol, τα τροχόσπιτα έγιναν... τροχοβίλες! Σε μία τέτοια και μάλιστα διώροφη «βολεύεται» κάθε φορά που έχει γυρίσματα ο Γουίλ Σμιθ. Η αξία του καμαρινιού-τροχόσπιτου του διάσημου

ηθοποιού, το οποίο έχει ονομάσει «The Heat», ανέρχεται σε 2.500.000 δολάρια, ενώ μόνο η αξία του τεχνολογικού εξοπλισμού του ανέρχεται σε πάνω από 100.000 δολάρια.

Ο 45χρονος Σμιθ χρησιμοποίησε αυτό το τρέιλερ-μεγαθήριο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών «Men in Black 3», «Ali» αλλά και στο «The Pursuit of Happiness». «Πρόκειται για ένα σπίτι μακριά από το σπίτι» σχολίασε ο Μακένζι Αντερσον της εταιρίας Anderson Mobile Estates που ειδικεύεται στην κατασκευή τέτοιων μεγαθηρίων. Οχι όμως ένα οποιοδήποτε σπίτι. Το τρέιλερ διαθέτει κανονική ντουλάπα και φωτιζόμενο καθρέφτη που βγαίνει από το δάπεδο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο καθρέφτης έχει επίσης μια οθόνη τηλεόρασης ώστε ο ηθοποιός να χαζεύει κάπου την ώρα που πρέπει να κάθεται ακίνητος στα χέρια των make up artists. Οταν δεν πρέπει να ετοιμάζεται για γύρισμα μπορεί να ανέβει στον δεύτερο όροφο, όπου υπάρχει μια αίθουσα προβολών για 30 άτομα! Συνολικά το «Heat» διαθέτει 14 τηλεοράσεις και πολύπλοκα ηχοσυστήματα τα οποία είναι όλα εντοιχισμένα στην πολυτελή ξύλινη επένδυση και στις δερμάτινες οροφές αξίας 30.000 δολαρίων. Εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα με τους πάγκους γρανίτη, αξίας 100.000 δολαρίων. Στον πάνω όροφο υπάρχει ένα πολυτελές ατμόλουτρο, του οποίου η γυάλινη πόρτα γίνεται αδιαφανής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό το τρέιλερ έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα αμερικανικά μέσα, αλλά όχι πάντα για καλό. Το τεράστιο μέγεθός του, εκτός από αντικείμενο θαυμασμού, έχει γίνει και αντικείμενο γκρίνιας και απειλών μηνύσεων. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Men In Black 3» που γίνονταν στο Σόχο της Νέας Υόρκης, ο Σμιθ το είχε παρκάρει κοντά στο σημείο όπου δούλευε, αλλά οι γείτονες της «καλής» γειτονιάς ξεσηκώθηκαν αφού, όπως έλεγαν, τούς έκοβε τη θέα και σχεδόν έκλεινε τον στενό δρόμο. Εκτός από το «Heat», ο Σμιθ είχε παρκάρει κι ένα άλλο τρέιλερ, διαμορφωμένο ως γυμναστήριο, το οποίο είχε νοικιάσει για να εξασφαλίζει ότι είναι σε απόλυτη φόρμα για την ταινία. Τελικά, ύστερα από παρότρυνση και της παραγωγής για να μην έχουν νομικά μπλεξίματα, ο ηθοποιός τα πάρκαρε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα