Καλοκαίρι με το παιδί στην Αθήνα

13:50 11/7/2013 - Πηγή: TNSite
Καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος, απ’ όσον μπορούν να διαχειριστούν και βαρετά μεσημέρια παρέα με το σκύλο και το θόρυβο της πόλης.

Και η υστερία δικαίως χτυπά…

Το cheapis.gr φρόντισε για αυτό με μια πληθώρα δραστηριοτήτων στην πόλη, γεμίζοντας τον ανιαρό χρόνο, διασκεδαστικά και δημιουργικά μέχρι τις οικογενειακές διακοπές.

Όρεξη να έχετε να τα συνοδεύσετε, να παίξετε μαζί τους και το καλοκαίρι στην πόλη δε θα είναι ποτέ ξανά βαρετό!

- Ημερήσια απεριόριστη διασκέδαση σε 40 παιχνίδια και εισιτήριο γενικής εισόδου από 4 ευρώ στο ATHENS HOLIDAY PARK στο MEC Παιανίας!

- 9,90 ευρώ για ένα Allou! Day Pass, ημερήσιο πάσο διασκέδασης μαζί με 1 μάρκα για τα συγκρουόμενα για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης!

- Από 6,50 ευρώ δροσερή απόδραση στο Yabanaki Beach στην Ακτή Βάρκιζας για 2 καφέδες ελεύθερης επιλογής και 2 sandwich – snack.

- Γνώσεις και εμπειρίες μέσα από 7 δραστηριότητες που θα τους ξετρελάνουν στο πρότυπο βιωματικό πάρκο JUNIOR PARADISE μόνο 8 ευρώ για ένα βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για παιδιά ηλικίας 3 έως 12!

- Βουτιά στο παιχνίδι με 4 ευρώ ένα ατομικό daily pass για ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι στον θαλάσσιο παιδότοπο του Bikini beach στον Άλιμο!

Μετά από όλα αυτά γονείς και παιδιά είναι σίγουρα… ήρεμοι και ευτυχισμένοι!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα