Ιωάννη Λίλη: Είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου

21:24 31/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η Ιωάννα Λίλη ήταν η σημερινή καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τις πρόσφατες φήμες που τους ήθελαν ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο της, με αφορμή ένα ταξίδι της στην Αθήνα για τη βάφτιση του παιδιού της Τζένης Τζιβιεριώτη στο οποίο δεν τη συνόδευσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ηπαρουσιάστρια του Makedonia TV και πρώην μοντέλο είπε χαρακτηριστικά:

«Απλά δεν κατάλαβαν και δεν μπήκαν στη διαδικασία να σκεφτούν ότι εκείνη τη μέρα ο άντρας μου είχε αγώνα. Τι θα επέλεγε; Να με συνοδεύσει στη βάφτιση ή να πάει στον αγώνα, που ούτως ή άλλως ήταν μέσα στις υποχρεώσεις του; Δεν υπήρξε ποτέ θέμα. Ήταν μια μεγάλη παραφιλολογία και απορώ πώς ξεκίνησε. Και εσείς μες στα πράγματα, είστε και θα γράφονται και για εσάς διάφορα» και συμπλήρωσε: «Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία. Τράβηξε αρκετά όμως, και αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε νομικές διαδικασίες».

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση σήμερα, η ίδια εξομολογήθηκε: «Είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον άντρα μου. Αν μη τι άλλο, τον θαυμάζω. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Γενικώς, ο άντρας μου έχει μια ηγετική φυσιογνωμία. Μόλις τον γνωρίσεις, θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Και έχει και μια γοητεία πάνω του».

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Λίλη για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Πηγή: govastileto.gr

Σοφία Ζ

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα