Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στις καταγγελίες!

22:47 31/1/2014 - Πηγή: TNSite

Μια νέα κόντρα προέκυψε μόλις σήμερα το πρωί μετά την προβολή κομματιού της συνέντευξης των ηθοποιών Λάμπρου Φισφή και Δημήτρη Μακαλιά στον Θέμη Γεωργαντά. Αναφέρθηκαν στην Βάνα Μπάρμπα, λέγοντας ότι τους χρωστάει χρήματα και καλό θα ήταν να…ξεκουραστεί!

Το govastileto.gr επικοινώνησε με τη Βάνα Μπάρμππα, η οποία όχι μόνο δεν αρνήθηκε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την υπόθεση περί χρεωστούμενων, αλλά σχολίασε με τον δικό της τρόπο την πρότασή τους να αποχωρήσει!

«Ακούω ξαφνικά ότι μέ μένα

έκαναν τη χειρότερη συνεργασία τους. Δνε καταλαβαίνω… Στα συγκεκριμένα παιδιά εγώ είχα προτείνει να συνεργαστούν μαζί μου ως quest για 20 λεπτά στην παράσταση που κάναμε στο Lalu στο Κολωνάκι. Την πρώτη φορά που πληρώθηκαν κανονικά το συμφωνημένο ποσό. Τη δεύτερη και την τρίτη όμως, δεν πήγαμε καλά, προχωρούσαμε δειλά δειλά μέχρι να μαθευτεί το τι κάναμε. Και ναι, πήραν μειωμένα λεφτά. Κι εγώ πήρα λιγότερα, το μαγαζί δεν έβγαινε. Δεν ήταν δίκαιο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Αυτό συμβαίνει και σήμερα, στην ελεύθερη αγορά είμαστε όλοι και υποχρεωτικά κανουμε εκπτώσεις για να επιβιώσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Εγώ είχα κανονίσει το deal με το μαγαζι, αλλά το μαγαζί δεν βγήκε οικονομικά. Ας τα φέρνανε κι αυτοί κι εγώ για να πληρωνόμασταν ολόκληρο το ποσό που είχαμε συμφωνήσει. Ξαφνικά ακούω πάλι τα ίδια και τα ίδια» δηλώνει αποκλειστικά στο govastileto.gr η Βάνα Μπάρμπα.

Ο Λάμπρος Φισφής που πήρε όλο το βάρος των δηλώσεων πάνω του, ήταν εκείνος που πρότεινε στη Βάνα να φύγει από το προσκήνιο και να πάει να ξεκουραστεί αφού δεν θέλει να τη βλέπει καθόλου!Και η Βάνα απάντησε μέσω του govastileto.gr: «Θα μου πουν να πάω να ξεκουραστώ τα παιδάκια χωρίς καμία πορεία; Μήπως πρέπει να το σκεφτούν αυτοί να σταματήσουν τα σκετσάκια τους; Μήπως εκτός από τον Ζήση Ρούμπο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου οι δυο τους δεν θ αέπρεπε να υπάρχουν; Ας εξετάσουν τη δική τους θέση στο χώρο και μετά τα λέμε. Υπάρχει μια πορεία 30 χρόνων με λάθη και σωστά. Αυτοί από πού έρχονται, από πού μιλάνε; Και δεν δέχονται και τις εκπτώσεις που όλοι οι καλλιτέχνες έχουμε υποστεί; Αν εξακολουθούν να υπάρχουν σε 5 χρόνια να έρθουν να μιλήσουμε»!

Πηγή: govastileto.gr

Νικολίνα A.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα