«Η στατιστική δείχνει πως πάμε καλά»

06:36 22/12/2013 - Πηγή: TNSite
Στο ότι τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως είναι καλά από τις στατιστικές στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Απόλλωνα.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως οι συμπαίκτες του δεν ξεκίνησαν καλά, όμως μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα και βελτιώθηκε σαφώς η απόδοσή τους. Περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση και μετά τις διακοπές, ώστε να έρχονται νίκες και βλέπουμε για ρεκόρ, τόνισε πως δουλειά

του είναι οι ασίστ και όχι το σκοράρισμα και δεν σκέφτεται το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά: «Δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά, αλλά από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ, ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Στη συνέχεια, επιτεύχθηκαν τα άλλα δύο γκολ και αυτά από στημένα που δουλεύουμε ιδιαίτερα στις προπονήσεις. Μετά ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, παίξαμε πιο απελευθερωμένα και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε μία χρονιά, αλλά η στατιστική λέει πως τα πάμε πολύ καλά. Θα ξεκουραστούμε για μία βδομάδα, θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οι αριθμοί και η στατιστική είναι για να τα ξεπερνάς και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αυτό που σκεφτόμαστε μέσα στο παιχνίδι είναι να νικάμε και, αν πετυχαίνουμε τόσα πολλά γκολ, όπως σήμερα, είναι καλοδεχούμενο, όχι τα ρεκόρ. Σκοπός μας είναι να νικάμε το παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε τα νούμερα. Αλλά, είπαμε πως οι αριθμοί είναι εκεί και, αν "σπάμε" τα ρεκόρ, σημαίνει πως τα κάνουμε σωστά.

Δεν είμαι του γκολ, έχω πετύχει μόλις δύο, αλλά αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι να βγάζω την τελική πάσα και, όταν οι συμπαίκτες μου πετυχαίνουν το τέρμα, πάει να πει πως η πάσα μου είναι καλή. Αυτό προσπαθώ να κάνω, δουλεύω καθημερινά σε αυτό και βρίσκομαι στην ομάδα για να βοηθάω και, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ, προσπαθώ να βγάζω τελικές πάσες για γκολ.

Προπονούμαι καλά και νιώθω καλά. Υπάρχουν και πιο νεαρά παιδιά, αλλά το σώμα μου ανταποκρίνεται καλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα