Η μεγάλη πρεμιέρα των πρωινών και το αναπόφευκτο crash test!

16:49 15/10/2013 - Πηγή: TNSite

Παρόμοιος τίτλος, σχεδόν ίδια σκηνικά, θεματολογία, στήσιμο εκπομπής και... ντύσιμο. Η μεγάλη πρεμιέρα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών είναι γεγονός και το πρώτο crash test αναπόφευκτο. Το «καλημέρα» ακούστηκε χθες σε Mega και ΑΝΤ1 σχεδόν ταυτόχρονα. Την πρώτη ημέρα του... τηλεοπτικού πολέμου το «Πρωινό mou» έκανε πρώτο ποδαρικό στη σεζόν, αφού ξεκίνησε δύο λεπτά νωρίτερα από

το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Πέτρος Κωστόπουλος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, που δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αλλά απλώς φρεσκαρίστηκε. Σχετικά άνετος, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχει ανάλογη εμπειρία, μπήκε κατευθείαν στο θέμα και αυτοπαρουσιάστηκε. Αμέσως μετά έπεσαν διαφημιστικά μηνύματα κι έτσι οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν την έναρξη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από τη νέα τους τηλεοπτική στέγη.

Και... τέτοια σύμπτωση; Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο νέο του τηλεοπτικό σπίτι φορώντας το ίδιο σακάκι με τον... απέναντι. Μέχρι και το μαντιλάκι στο τσεπάκι τους ήταν ασπρόμαυρο και καρό. Η Φαίη ήταν ντυμένη στα λευκά, χρώμα το οποίο προτίμησε, όπως αποδείχθηκε... μετά, και η Τζένη Μπαλατσινού. Και ήρθε η στιγμή να κάνουν έναρξη και οι Σκορδολιαγκαίοι. Αντίθετα, εκείνοι είχαν πολύ τρακ. Ιδίως η Φαίη Σκορδά, η οποία συγκινήθηκε στο νέο της ξεκίνημα. Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του, πιο ψύχραιμος αλλά όχι λιγότερο αγχωμένος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άλλαξαν στέγη, πετώντας τα «καρφάκια» του για το προηγούμενο «μαγαζί». «Αλλάξαμε κανάλι το καλοκαίρι, μια δύσκολη απόφαση. Φύγαμε, ήρθαμε... Στη ζωή λένε ότι πας εκεί που σε θέλουνε και που σ' το λένε ότι σε θέλουνε. Αρα εμείς ήρθαμε στον ΑΝΤ1 φέτος» είπε χαρακτηριστικά.

Και αφού έγιναν οι κατάλληλες διευκρινίσεις και στις δύο εκπομπές εκατέρωθεν, άρχισαν οι συστάσεις των πάνελ. Στο κανάλι του Αμαρουσίου ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκαν την ομάδα της εκπομπής τους... μετά μουσικής. Τη Σάσα Σταμάτη, τη Λίτσα Πατέρα, που μπήκε με βασιλικό χαιρετισμό, κάτι που έκανε και η συνάδελφός της Βίκυ Παγιατάκη... απέναντι, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τη Λάουρα Νάργες, τον Θέμη Γεωργαντά και τον Σπύρο Σούλη.

Στο Mega, οι συστάσεις έγιναν στακάτα, άμεσα και γρήγορα. Βίκυ Παγιατάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ακης Πετρετζίκης, Αρης Καβατζίκης και Ελισάβετ Σπανού! «Ηρθε η ώρα να υποδεχτώ τη γυναίκα στην οποία οφείλω ότι είμαι όρθιος αυτή τη στιγμή μπροστά στον φακό και κυρίως τη γυναίκα που ήταν η πιο όμορφη που συνάντησα στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, η Τζένη Μπαλατσινού». Ετσι υποδέχτηκε τη σύζυγό του ο Πέτρος Κωστόπουλος κι εκείνη ανταπέδωσε με τρία φιλιά, ένα εκ των οποίων στο στόμα! Στη συνέχεια, οι μεν και οι δε ρίχτηκαν... στη μάχη, ο καθένας από το πλατό του. Ομως κι αυτά ήταν σχεδόν ίδια. Αλλά και η «σκαλέτα» είχε σχεδόν... καρμπόν παρόμοια θέματα, ακόμη και σε σειρά.

Ετσι, η πρώτη κόντρα σημειώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι έλεγαν σχεδόν ταυτόχρονα τον καιρό. Κι από εκεί άρχισε μια... σκυταλοδρομία όσον αφορά τις στήλες. Ο σχολιασμός των προσώπων της showbiz έγινε παράλληλα και στα δύο κανάλια, με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη, με διαφορά ολίγων λεπτών, να παίζει... διακαναλικά, όπως και το θέμα της «Espresso» για τον χωρισμό Ιωάννας Λίλη και Θοδωρή Ζαγοράκη. Εν συνεχεία, να σου η κόντρα της κουτάλας! Τρίγωνα Πανοράματος ο Ακης, σοκολατένια πανδαισία η Αργυρώ.

Και μετά ήρθε η μάχη των καλεσμένων. Στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φιλοξένησαν μέσω skype την Καλομοίρα και τους δίδυμους γιους της, ενώ ποδαρικό στο στούντιο έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μπρούσκο», Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου και Ανδρέας Γεωργίου. Στην εκπομπή του Mega, η πρώτη επίτιμη καλεσμένη ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είχε να εμφανιστεί τηλεοπτικά από το 2011, όταν παρουσίαζε το «Greek Idol» στον Alpha, ενώ η παρουσιάστρια δεν έχει «πατήσει» στο Mega από την εποχή που τα «έσπασε» με το κανάλι, όταν παρουσίαζε το σόου «E, ναι λοιπόν», το 1997.

Ατάκες, καρφιά και διακοπή ρεύματος

- Διακοπή ρεύματος. Στον ΑΝΤ1 έσβησαν τα φώτα για να... εισβάλει στο πλατό ο τραγουδιστής Σταν που είχε σπουδάσει ηλεκτρολόγος. Χαριτωμενιά!

- Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μπρούσκο», Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου και Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιο κρασί είναι μπρούσκο.

- Ο φωτισμός στο «Πρωινό mou» ήταν σαφώς καλύτερος από εκείνον του «Πρωινού».

- Πρώτη κόντρα: Ο Θέμης Γεωργαντάς είχε πει ότι δεν θα καθόταν ποτέ δίπλα στη Σάσα Σταμάτη κι εκείνη... δεν το ξέχασε: «Μετά απ' όσα είπε για μένα, μου τον φέρατε εδώ» σχολίασε.

- Η Ρούλα Κορομηλά την... είπε στο πάνελ του Κωστόπουλου όταν της παρουσίασαν μια νέα στήλη: «Αυτό είναι το νέο σας θέμα, γιατί τα άλλα τα έχετε κάνει ίδια περίπου (σ.σ.: εννοώντας με τους απέναντι)».

- «Δεν είναι επισφαλής η θέση σου. Πρόσεχε. Να πας στους απέναντι. Πρόσεξε καλά» είπε χαριτολογώντας η Ρούλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι εκείνος απάντησε: «Από εκεί έφυγα».

- Η Ρούλα Κορομηλά πήγε στο «Πρωινό mou» συνοδευόμενη από τη γυμνάστρια της, Ελένη Πρέκα, με την οποία κάνει hot yoga.

- Αναθέρμανση φιλίας: Η Ρούλα είχε ψυχρανθεί με τη μακιγιέζ του Πέτρου Κωστόπουλου, Ελενα Ψωμά, με την οποία συνεργαζόταν κι εκείνη στο «Greek Idol». Ενα eyeliner ήταν η αφορμή για να μιλήσουν ξανά και να βρουν. Η παρουσιάστρια έστειλε συνεργάτη της εκπομπής να της ζητήσει ένα συγκεκριμένο προϊόν για τα μάτια. Οταν την είδε, η Ρούλα της μίλησε και τα βρήκαν ξανά.

- Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, χθες, στο «ΦΜ Live» φόρεσε κι εκείνος το ίδιο ακριβώς σακάκι (και μαντιλάκι) με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πέτρο Κωστόπουλο για να τριτώσει...

Η κατάθεση ψυχής της Ρούλας, η ανοιχτή πληγή και η εμπειρία που τη συγκλόνισε

Τη μεγάλη έκπληξη ανάμεσα στους καλεσμένους των δύο εκπομπών αποτέλεσε η Ρούλα Κορομηλά. Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό mou» και στον Πέτρο Κωστόπουλο; Σε μια συζήτηση εκ βαθέων μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς φόβο και πάθος. Θέλοντας να βοηθήσει τον καλό της φίλο και να δώσει «ώθηση» στην πρεμιέρα του, έκανε κατάθεση ψυχής μιλώντας για ιδιαίτερα προσωπικές της στιγμές, αλλά και σχολιάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα. Δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να αποκτήσει παιδί: «Προσπάθησα όσο προσπαθούν. Εκανα εξωσωματικές για να κάνω παιδί. Από την άλλη, μου έτυχε στη ζωή μου, όσους άντρες παντρεύτηκα, να έχουν παιδιά με τα οποία απέκτησα μια πολύ ζεστή, φιλική σχέση» εξομολογήθηκε. Και καθότι εργασιομανής, κάποια στιγμή, όπως είπε, το φιλοσόφησε διαφορετικά: «Γιατί να δουλεύω τόσο πολύ; Εχω παιδιά να τα δώσω; Οι γονείς αγωνίζονται για τα παιδιά τους. Εγώ δεν το έχω αυτό. Αυτό μου λείπει».

Είπε ακόμη ότι τη φοβίζει το γεγονός να υιοθετήσει ένα παιδί. Δήλωσε μάλιστα ότι ήταν παρούσα στην αίθουσα τοκετού την ώρα που γεννούσε μια φίλη της και μέσω εκείνης ένιωσε τη μητρότητα. Μάλιστα, έχει και φωτογραφίες στη σελίδα της στο facebook από εκείνη την εμπειρία, που, όπως είπε, την έκανε να κλάψει. Η Ρούλα Κορομηλά όμως μίλησε και για τις σημερινές παρουσιάστριες: «Απ' όλες τις νέες παρουσιάστριες, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πάρα πολύ καλή. Γιατί δεν κάνει κάποια άλλη. Είναι αυτή που είναι» είπε, χωρίς δισταγμό. Οταν, δε, ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου, είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Στην ερώτηση ωστόσο αν υποσκελίζεται από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε: «Οι εκπομπές μας είναι ανοιχτές και ελεύθερες. Οποιος βρίσκει χώρο τρυπώνει. Αν κάποιος δέχεται να τον υποσκελίζουν, κακό του κεφαλιού του». Οσο για τα δικά της επαγγελματικά, παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό δίκτυο στα Αραβικά Εμιράτα για να αναλάβει ηγετικό ρόλο, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει συμφωνία. Στο κλείσιμο δε της εκπομπής η παρουσιάστρια είπε όλο νόημα στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Το πρωινό μπήκε, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια στον ανταγωνισμό. Είχαμε μια “κοιλιά”, μια κάμψη τόσων ετών... Κάποιοι έπαιζαν μόνοι τους στο γήπεδό τους, τώρα έχει πιο ενδιαφέρον. Ο ανταγωνισμός μάς κάνει πιο πεισματάρηδες και πιο δημιουργικούς».

Επιβεβαίωση της «Espresso» για τον Θέμη Γεωργαντά

Η επιβεβαίωση της «Espresso» ότι το πρόσωπο-έκπληξη της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το οποίο φύλαγαν ως επτασφράγιστο μυστικό, ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, ήρθε διά της εικόνας. Τον έκρυβαν ακόμη και από τους συνεργάτες τους, ενώ το κανάλι δεν αποκάλυπτε το παραμικρό, ώστε να μην κινήσει τις υποψίες για τη συνεργασία αυτή. Ωστόσο, η «Espresso» το προηγούμενο Σάββατο ήταν η πρώτη και μοναδική εφημερίδα που κατάφερε να μάθει πριν από τα... αποκαλυπτήρια το άτομο που κρύβεται πίσω από τη μυστική αυτή συμφωνία. Η απάντηση ήρθε χθες και το ρεπορτάζ επαληθεύτηκε από τους ίδιους τους παρουσιαστές.

Madata

Keywords
crash, test, crash, φαιη σκορδα, σασα σταματη, λιτσα πατερα, αργυρω μπαρμπαριγου, ελενη μενεγακη, greek idol, διακοπη ρευματος, φωτης σεργουλοπουλος, ζετα μακρυπουλια, mega, ΑΝΤ1, νέα, καλοκαιρι, διευκρινίσεις, ακης, αρης, οφείλω, showbiz, espresso, skype, greek, idol, alpha, yoga, ελενα, eyeliner, συγκεκριμένο, live, facebook, madata, κινηση στους δρομους, ακης πετρετζικης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, διακοπες ρευματος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, λαουρα ναργες, ξανα, ελενη, το θεμα, αργυρω, γυναικα, θεμα, κοντρα, μπαρμπαριγου, φιλια, φωτογραφιες, ωρα, alpha, mega, skype, test, ακης, αραβικα, ατομο, αφορμη, βικυ, βρισκεται, βικυ παγιατακη, γεγονος, γεωργιου, γηπεδο, γιωργος λιαγκας, γονεις, διευκρινίσεις, δωσει, δικτυο, εγινε, ελενα, ευκαιρια, αιθουσα, ειπε, ελισαβετ, εποχη, εσβησαν τα φωτα, ετων, εφημεριδα, ζεστη, ζετα, ζωη, ζωη μου, ιδια, ιδιο, ηρθε η στιγμη, κρασι, λαουρα, λευκα, λιαγκας, λογια, ματια, μενεγακη, μηνυματα, μυστικο, νοημα, ντυσιμο, ξεκινημα, ομαδα, ομορφη, ουγγαρεζος, οφείλω, παιδι, παιδια, παθος, πετρος κωστοπουλος, πρωταγωνιστες, πρωινο, ρουλα κορομηλα, ρολο, σαββατο, σεζον, συγκεκριμένο, συζητηση, συζυγο, συνεχεια, σειρα, σκορδα, σοου, σπιτι, τζενη μπαλατσινου, τοτσικας, τρια, τιτλος, φυγαμε, χρωμα, αντρες, eyeliner, δημητρης, εκπομπες, ιδιαιτερα, yoga, κωνσταντινα, κωστοπουλος, λιανος, μπροστα, πληγη, σκηνικα, showbiz, θεματα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα