Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ στο Ηράκλειο

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της υπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό: Να δημιουργεί μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για τους πολλούς του κόσμου.
Με στόχο να έρθει ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές στις περιοχές που βρίσκονται μακριά από τα υπάρχοντα καταστήματα και να προσφέρει τα ποιοτικά προϊόντα της, σε προσιτές τιμές, προχώρησε
σε εναλλακτικούς τρόπους διάθεσής τους.
Έτσι, μετά τη Ρόδο, την Πάτρα & τα Χανιά προχώρησε στη δημιουργία Νέου Κέντρου Παραγγελιών & Παραλαβών και στο Ηράκλειο.

Τα εγκαίνια του νέου Κέντρου πραγματοποιήθηκαν χθες, με την παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Σισαμάκη, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Ευάγγελου Παραβολιδάκη, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Ταξίαρχου Μιχαήλ Καραμαλάκη και εκατοντάδων επισκεπτών.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του νέου Κέντρου Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ που άνοιξε την πόρτα του στο Ηράκλειο στις 14/10, οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον να: Επιλέγουν τα αγαπημένα τους προϊόντα με το design και τις χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ Κάνουν την παραγγελία τους Επωφελούνται από 6 έως 12 άτοκες δόσεις Παραλαμβάνουν τις αγορές τους από το Κέντρο το αργότερο σε 5 εργάσιμες μέρες (εάν επιθυμούν, μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους με μικρή επιβάρυνση).Τo νέο Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών βρίσκεται:Λεωφ. Ικάρου & Βελισσαρίου 1, Νέα ΑλικαρνασσόςΤηλεφωνικό κέντρο: 801 11 22 722Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 21.00, Σάββατο 10:00 – 20:00.
Keywords
Αναζητήσεις
ikea heraklion , χρυσα παραβολιδακη
Τυχαία Θέματα