Η Κρέσι του Χάρι απειλεί την Κέιτ; Σκάνδαλο!

08:49 27/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μέχρι πρότινος έπαιζε χωρίς αντίπαλο, απολαμβάνοντας το σύνολο του ενδιαφέροντος των διεθνών ΜΜΕ και της αγάπης του βρετανικού λαού. Όπως όλα δείχνουν, η Κέιτ Μίντλετον θα αναγκαστεί σύντομα να μοιραστεί τα προνόμια του πριγκιπικού τίτλου με την Κρεσίντα Μπόνας, καθώς το ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Χάρι οδεύει ολοταχώς προς επισημοποίηση. Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό ώστε η Μπόνας να προσκληθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ.

Παρά το γεγονός ότι η Μίντλετον υπήρξε κατά γενική ομολογία η τέλεια «βασιλική νύφη» όταν

ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, η 24χρονη Κρεσίντα φαίνεται ότι θα καταφέρει να την επισκιάσει χάρη στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο της.

Καλλίγραμμη, ξανθιά, γαλανομάτα και κατά μία έννοια γαλαζοαίματη, η Κρέσι, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Tattler» με τον τίτλο «Ο Χάρι αγαπάει την Κρέσι» ύστερα από μόνο ενάμιση χρόνο σχέσης μαζί του, κάτι που στην περίπτωση της Μίντλετον πήρε μία οκταετία. Αν και πλέον η Μίντλετον φέρει τον βαρύ τίτλο της δούκισσας του Κέμπριτζ, όταν άρχισε να βγαίνει με τον Γουίλιαμ δεν πληρούσε τις προδιαγραφές για να γίνει σύζυγός του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας.

Η μεσοαστική καταγωγή της είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί πολλάκις για χρυσοθηρία, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να προσάψει κανείς στην Μπόνας, δεδομένης της αριστοκρατικής καταγωγής της.

Η οικογένειά της έχει μακρινούς δεσμούς με τον βασιλιά Εδουάρδο τον 7ο (μητέρα της είναι η λαίδη Μαίρη Γκέι – Κέρζον), γεγονός που την έβαλε νωρίς στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας, όπου είναι και εξαιρετικά αγαπητή.Τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μονάχα ένα πτυχίο Ιστορίας και Τέχνης από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Σεν Άντριους, η νεαρή Κρεσίντα έχει περάσει από μερικά από τα πιο ξακουστά ιδρύματα της χώρας καθώς (αφού απέσπασε με εξαιρετικούς βαθμούς πτυχίο χορού από το Πανεπιστήμιο του Λιντς) συνέχισε τις σπουδές της στο διάσημο Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Γκρίνουιτς, από όπου και αποφοίτησε πριν έναν χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι η Κέιτ είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με την πρώην του Χάρι, Τσέλσι Ντέιβι, την οποία μάλιστα είχε καλέσει και στον γάμο της, φήμες την θέλουν να μην εγκρίνει την αγαπημένη του Χάρι, για καθαρά προσωπικούς λόγους, καθώς η ετεροθαλής αδερφή της Κρεσίντα Ισαμπέλα Κάλθορπ λέγεται ότι είχε σταθεί αφορμή για τον σύντομο χωρισμό της με τον Γουίλιαμ το 2007.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα