Η καλύτερη φωτογραφία του National Geographic για το 2013

10:50 5/1/2014 - Πηγή: TNSite

Τον νικητή του ετήσιου διαγωνισμού-θεσμού για την καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς, ανακοίνωσε το National Geographic.

Επαγγελματίες φωτογράφοι και ερασιτέχνες από περισσότερες από 150 χώρες υπέβαλαν περισσότερες από 7.000 συμμετοχές σε τρεις κατηγορίες: άνθρωποι,τοποθεσίες και φύση.

Κορυφαία φωτογραφία αναδείχθηκε το είδωλο μιας πολικής αρκούδας στα παγωμένα νερά του κόλπου Μανιτόμπα, στον Καναδά.

Ο φωτογράφος Paul

Souders, ο οποίος απαθανάτισε την πολική αρκούδα,κέρδισε $ 10,0000 και ένα ταξίδι στο κεντρικά γραφεία του National Geographic στην Ουάσιγκτον, όπου θα συμμετέχει σε ένα ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας τον επόμενο μήνα.

Και η φωτογραφία του φυσικά θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού.

Εκτός από τη νικήτρια φωτογραφία, άλλα τρία εκπληκτικά ενσταντανέ πήραν τιμητικές διακρίσεις από τους κριτές, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωπραγματικής φωτογραφίας ερωδιών σε ομίχλη, ένα κοντινό πλάνο ενός ρινόκερου, καθώς και μια σκληρή φωτογραφία από μια φωλιά κορακιού στο Τόκιο, φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από κρεμάστρες!

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες φωτογραφίες που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, μέσα από το ρεπορτάζ της Daily Mail.

Οι συνδρομητές του περιοδικού μπορούν αν δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα του National Geographic.

Copyright © 2012 - 2014 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα