Η φουτουριστική πρόταση της Apple για τα νέα της κτίρια

20:42 15/10/2013 - Πηγή: TNSite
Η φουτουριστική κατασκευή που η Apple παρουσίασε στο δημαρχείο του Cupertino θυμίζει διαστημόπλοιο.

Η μακέτα των νέων κτιρίων του παγκόσμιου κολοσσού αναπαριστά ένα κτίριο σε σχήμα δακτυλιδιού και σύμφωνα με τους κατασκευαστές θα αποτελείται από γυάλινους τοίχους και ηλιακούς συλλέκτες ενώ στο χώρο θα υπάρχει και ένας βοτανικός κήπος με 7.000 δένδρα.

Πρόκειται για το Apple

Campus 2 που έχει ήδη αποκτήσει το παρατσούκλι «το διαστημόπλοιο της Apple» το οποίο η εταιρεία έχει ξεκινήσει να χτίζει και που όταν ολοκληρωθεί θα αποτελεί ένα μοναδικό θαύμα αρχιτεκτονικής και βασίζεται σε σχέδιο του διάσημου αρχιτέκτονα Sir Norman Foster.

Το εντυπωσιακό κτίριο έχει τον ίδιο καινοτόμο σχεδιασμό που έχουμε συνηθίσει στο σύνολο των προϊόντων της εταιρείας και σχεδιάστηκε από τα ίδια δημιουργικά μυαλά που έφεραν στη ζωή μας το iPhone και το iPad.

Βρίσκεται περίπου ένα μίλι μακριά από την περιφέρεια του Cupertivo στο Calif, ενώ η έκταση αγοράστηκε από την HP και άλλες γειτονικές εταιρίες για περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

Εμπνευστής του σχεδιασμού ήταν ο αείμνηστος Steve Jobs και μάλιστα στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του στο δημαρχείο του Cupertino πριν το θάνατο του, είχε καταθέσει την πρότασή του για το μοναδικό αυτό κτίριο.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες...

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα