Η ειρωνική απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

14:16 27/11/2012 - Πηγή: TNSite

Τη δική της απάντηση σε όσα λέγονται για εκείνη έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια του «Μες Στην Καλή Χαρά» το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο το πρωί, ο Πάυλος Σταματόπουλος εκφωνούσε μία έρευνα, σύμφωνα με την οποία μία οδηγός στην Αμερική καταδικάστηκε να κρατάει ένα πλακάτ που την αποκαλούσε "ηλίθια", επειδή απέφυγε ένα σχολικό, ανεβάζοντας το αυτοκίνητό της στο πεζοδρόμιο με κίνδυνο να χτυπήσει πεζούς.

Όταν ο συνεργάτης της ρώτησε τη νεαρή παρουσιάστρια τι θα έκανε αν έβλεπε ένα σχολικό μπροστά της και εκείνη αυθόρμητα -επειδή δεν είναι οδηγός- είπε ότι θα έκλεινε

τα μάτια της, εκείνος την κορόιδευσε πως απλά θα σκότωνε τα παιδάκια του σχολικού, με την ίδια να απαντάει γελώντας: «Έλεος, βγάλε μου κι αυτό, ότι σκοτώνω και παιδιά. Δηλαδή τι άλλο; Έλεος πια! Τρώω και ανθρώπους, σκοτώνω και παιδιά».

Λίγο αργότερα, λοιπόν, η ίδια πρόσθεσε πως το δικό της πλακάτ θα έπρεπε να γράφει: «Θα βγω και εγώ με ταμπελάκι λοιπόν "Μη με δικάζετε, είμαι καινούργια"».

Μία ημέρα αργότερα, όμως, το πρωί της Κυριακής, και καθώς η Ναταλία Γερμανού είχε καθίσει ανάμεσα στον Θέμη Γεωργαντά και τον Παύλο Σταματόπουλο, και όχι στη που κάθεται συνήθως, ζήτησε από κάποιον από τους συνεργάτες της να πάει στη θέση της, ώστε να δώσει πάσα για διαφημίσεις. Τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει «Να πάω εγώ, που την έχω χρεωθεί ούτως ή άλλως;», αναφερόμενη στα σχόλια που τη θέλουν να προσπαθεί «να φάει τη θέση της Ναταλίας».

protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα