Η διεύθυνση του ΟΑΚΑ ζητά τα παιχνίδια του ΠΑΟ να γίνονται μεσημέρι

15:51 28/11/2012 - Πηγή: TNSite
Επιστολή προς τη Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ και το συνδρομητικό κανάλι, την οποία κοινοποίησε και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και προσωπικά στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, έστειλε η διοίκηση του ΟΑΚΑ με αίτημα τη διεξαγωγή των αγώνων των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας μόνο σε μεσημεριανές
ώρες για μείωση των δαπανών ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη επιστολή, το ΟΑΚΑ καταβάλει τις οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από τους «πράσινους».
Στο σχετικό κείμενο της επιστολής αναφέρεται: «Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα