Γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί συνελήφθησαν για ναρκωτικά

09:08 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη γειτονική Τουρκία η σύλληψη 55 ατόμων μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας κατά των ναρκωτικών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι είναι γνωστοί και στη χώρα μας από τις σειρές που προβάλλει η τηλεόραση.

Η μεγάλη αυτή επιχείρηση των Αρχών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι ηθοποιοί προσήχθησαν από παραλίες και νυχτερινά κέντρα, ενώ αρκετοί

από αυτούς πραγματοποιούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών όπως χασίς και κοκαΐνη, ωστόσο δεν είναι λίγοι στην Τουρκία που συνδέουν τις συλλήψεις με το γεγονός ότι πολλοί από τους ηθοποιούς είχαν στηρίξει τις διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν στο πάρκο Γκεζί, ενώ – όπως αναφέρουν – δεν είναι τυχαίο πως το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας την ημέρα όπου ανακοινώθηκαν και οι ποινές για την υπόθεση «Εργκένεκον».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη γνωστών ηθοποιών και μουσικών μεταξύ των οποίων οι: Κενάν Ιμιρτζαλίογλου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Καρανταγί» και στο «Εζέλ», Μουράτ Γιλντιρίμ, γνωστός ως Σάββας από το «Έρωτας και Τιμωρία», η σύζυγός του, Χουρτζίν Τερζίογλου, γνωστή ως Αζάντ από το «Εζέλ», Ενκίν Αλτάν, γνωστός ως Χαλίλ από το «Σον», Νεχίρ Ερντογάν, διάσημη από το ρόλο της Αϊλίν στο «Σον», ο Ιλκέρ Αξούμ, από το «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή». Η βασική κατηγορία κατά των κρατουμένων είναι η χρήση ναρκωτικών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 8 μήνες, όταν η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί μία συμμορία εμπόρων ναρκωτικών που πωλούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μπαρ στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης και στη συνοικία Σαριγιέρ.

Ο έλεγχος αποκάλυψε πως οι διασημότητες ζητούσαν ναρκωτικά με κρυπτογραφημένες λέξεις και οι έμποροι τους τα παρέδιδαν στις επιθυμητές διευθύνσεις. Η αστυνομία έκανε έφοδο σε περισσότερες από 60 διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα