Γκέντσογλου: Είμαι ερωτευμένος με την Ηλιάδη

20:01 2/7/2013 - Πηγή: TNSite

Πρώτα κρύφτηκαν, τώρα το παραδέχθηκαν: μετά την Αγγελική Ηλιάδη που μίλησε ανοικτά για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, ήρθε και η σειρά του νεαρού ποδοσφαιριστή να μιλήσει για την τραγουδίστρια και να εξομολογηθεί πως είναι ερωτευμένος μαζί της!

«Δυσκολευόμουν να ερωτευτώ στο παρελθόν το κυνηγούσα και το πάλευα αλλά δε γινόταν. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση και μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος», λέει ο Σάββας

στην εκπομπή «Movies & Stars» που θα προβληθεί αύριο, προσθέτοντας πως ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα για να ασχοληθεί με τα προσωπικά του.

Όσο για το «κρυφτούλι» τους;
«Κάναμε το μεγάλο λάθος και πήγαμε στη Μύκονο. Εκεί εγώ επειδή ντρέπομαι πάρα πολύ ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Όσο περνάει ο καιρός όμως συνηθίζεται αλλά από την άλλη είναι και ενοχλητικό γιατί θέλεις να πας κάπου με τους φίλους σου και δεν γίνεται, πάντα υπάρχει κάποιος να σε φωτογραφίσει», απαντά ο 22χρονος, λες και τώρα το έμαθε ότι το «νησί των ανέμων» είναι τίγκα στους παπαράτσι.

«Στην Αγγελική με κέρδισε το ότι είναι λίγο "τρελή". Δηλαδή δεν υπολογίζει τίποτα και θα κάνει αυτό που είναι να κάνει με κάθε κόστος είτε είναι σωστό είτε λάθος θα το κάνει. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ», συνεχίζει ο ποδοσφαιριστής, ενώ τονίζει πως η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο.

Τέλος, ο Σάββας παραδέχεται ότι δεν σκέφτεται τον γάμο, αλλά... το να γίνει μπαμπάς: «θέλω να κάνω παιδιά και να είμαι νέος. Δε ξέρω πόσο σύντομα θα γίνει αλλά νιώθω έτοιμος και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλός πατέρας»!

Δες στο βίντεο τις «περιπέτειες» του ζευγαριού στη Μύκονο

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα