Γιάννης Βαρδής: Μιλά για την επέμβαση του πατέρα του

00:01 18/10/2013 - Πηγή: TNSite

Πριν λίγο καιρό, ο Αντ'ωνης Βαρδης υπεβλήθη πολύ σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι στην οποία ο Αντώνης Βαρδής. Ο τραγουδιστής και συνθέτης, βγήκε νικητής μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, και πλέον αναρρώνει με την οικογένεια και τους φίλους του.

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο πατέρας του, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο Αντώνης Βαρδής αν και ήταν συντελεστής στο νέο δίσκο της Νατάσας, δεν έδωσε το παρόν στη βραδιά, και ο γιος του εξήγησε το γιατί:

«Ο πατέρας μου είναι απών γιατί πρέπει

να είναι ξεκούραστος. Είχε μια περιπέτεια με την υγεία του. αναρρώνει, είναι σε καλό δρόμο αλλά δεν μπορεί να είναι με πολύ κόσμο ακόμα. Πρέπει να είναι ξεκούραστος».

Πρόσθεσε, πως μετά την σοβαρή του περιπέτεια, «έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες. Έκανε τις θεραπείες του, έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είναι με ανθρώπους που πραγματικά τον αγαπάνε. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Για να καταλήξει, πως όλα ξεκίνησαν μετά από ένα επιληπτικό σοκ:

«Τρέξαμε στο νοσοκομείο, του έκαναν εξετάσεις. Φύγαμε πήγαμε Γερμανία. Βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς, του έκαναν μια επέμβαση στο κεφάλι και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι στη φάση ανάρρωσης. Έκανε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, και από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου ν΄ανακτήσει τις δυνάμεις του».

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα