Φουλ ερωτευμένος ο Γεννατάς

06:37 30/7/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς, κρατάει όμως χαμηλούς τόνους, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, που τον γνωρίσαμε ως συνεσταλμένο Παναγιώτη στη δημοφιλή σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» και φέτος ανακαλύψαμε και το ταλέντο του στην... κριτική μέσα από το show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», είναι ερωτευμένος, αλλά προστατεύει -όσο μπορεί- την

αγαπημένη του από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση του νέου CD single του Πέτρου Παναγούλη και πόζαρε χωρίς... ντροπές στο φωτογραφικό φακό.

Η σύντροφος του Γεράσιμου είναι η επίσης ηθοποιός Βάσω Τσακίρη, η οποία φέτος συμμετείχε στην παιδική παράσταση «Περπατώ εις το δάσος», ωστόσο δεν έλειψε από καμία πρεμιέρα του αγαπημένου της, αν και φρόντιζε να στέκεται πάντα διακριτικά μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Στην κοινή τους εμφάνιση ήταν και οι δύο χαμογελαστοί και άνετοι, και η Βάσω έλαμπε μέσα στο λευκό της φόρεμα (το οποίο, κύριε Γεννατά, της πάει πολύ, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε!), απολαμβάνοντας τη βραδιά με την όμορφη μουσική του Πέτρου Παναγούλη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα