Καθηλωτικό, συγκλονιστικό «Avenue Zero» στο Athens Open Air Film Festival

00:21 30/7/2013 - Πηγή: TNSite

Μία σειρά από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις θυμάτων του trafficking αλλά και ανθρώπων που καταθέτουν σημαντικές μαρτυρίες συνθέτουν το «Avenue Zero», το καθηλωτικό πορτραίτο ενός αδίστακτου εμπορίου που ανθεί στη σκιά του Νόμου και των Αρχών.

Πότε: Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 21:00
Πού: Πλατεία Μεσολογγίου, Παγκράτι (δείτε το σχετικό χάρτη παρακάτω)
Είσοδος ελεύθερη

Κοπέλες από την Ασία που εργάζονται υπό καθεστώς ομηρίας σε κάποιο προαστιακό ινστιτούτο μασάζ. Εργάτες που δουλεύουν ως σύγχρονοι δούλοι. Γκάνγκστερ από το Βανκούβερ που στρατολογούν

αγόρια από την Ονδούρα για διακίνηση ναρκωτικών. Κοπέλες μπλεγμένες στα πλοκάμια της πορνείας που εκδίδονται στο μετρό του Μόντρεαλ. Το human Trafficking είναι μία πραγματικότητα απλωμένη παντού, πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε.

Η ταινία είναι αποτέλεσμα πολύχρονης και επίμονης έρευνας της Ελέν Κοκέτ γύρω από το human trafficking στον Καναδά. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας η σκηνοθέτιδα συνάντησε περισσότερους από 100 ανθρώπους, από μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων που αναλαμβάνουν δράσεις αντιμετώπισης του φαινομένου, μέχρι θύματα, τα οποία βρήκαν τη δύναμη να μοιραστούν την ιστορία τους.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα