Φωτιά στα ερωτικά σου με οδηγό τα άστρα!

14:33 27/1/2014 - Πηγή: TNSite

Μια νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και εσύ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για τα ερωτικά σου το 2014!

Κριός: ερωτικές καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα του νέου χρόνο από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο αλλά μην ανησυχείς το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος είναι δυο μήνες γεμάτοι ευκαιρίες για να σου έρθουν αυτά που θέλεις.

Ταύρος:o Kρόνος στον έβδομο οίκο σου σημαίνει πως επικεντρώνεσαι στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. ΄Έχε κατά νου πως ο κατάλληλος άνθρωπος μπορεί να αργήσει να έρθει. Το να είσαι ξεκάθαρη στο τι ζητάς είναι πολύ σημαντικό και ο Αύγουστος είναι ο πιο καθοριστικός για τα ερωτικά σου μήνας.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη και ο Άρης στα ερωτικά σου προς το τέλος του χρόνου φέρνουν καλές αλλαγές! Ο Άρης σου φέρνει κουράγιο και θετική σκέψη από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου ενώ η Αφροδίτη σε κάνει να τους μαγνητίζεις όλους από τα μέσα του Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου!

Καρκίνος: η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι αυτή που είναι πιο σημαντική μέχρι τον Ιούλιο. Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει ιδιαίτερα σημαντική επίδραση επάνω σου και κάνε υπομονή γιατί από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο ένα νέο αίσθημα θα εμφανιστεί αν είσαι μόνη.

Λέων: ξαναζωντανεύεις με τον Δία στο ζώδιο σου από τον Ιούλιο και μετά. Τώρα έχεις αυτοπεποίθηση είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και ρομαντικές περιπέτειες. Με τον Ερμή ανάδρομο στα ερωτικά σου τον Φεβρουάριο ίσως μπεις στο μουντ να ξαναδείς κάποιους συντρόφους του παρελθόντος που ίσως τώρα είναι μια ευκαιρία για να βρεις τον έρωτα!

Παρθένος: Η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου τον Απρίλιο σου φέρνει ευχάριστα νέα για τα ερωτικά σου. Δώσε στα πράγματα τον χρόνο που χρειάζεται και προσπάθησε ξανά!

Ζυγός: έντονα ερωτικά διαστήματα που ακολουθούνται από ηρεμία ερωτική είναι τα χαρακτηριστικά της νέας χρονιάς. Η Έκλειψη τον Οκτώβριο θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ισορροπία σου με τον Ουρανό στον τομέα των ερωτικών σου, το πάθος σου δεν περιγράφεται.

Σκορπιός: o Kρόνος στον Σκορπιό και μπορείς να ψάχνεις τρόπους να θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεται για να γνωρίσεις τον άλλο ή να προσχωρήσεις τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Οι αισθηματικές αποφάσεις που θα πάρεις το 2014 θα κρατήσουν ενώ η Έκλειψη στις 29 Απριλίου σου φέρνει πολύ ερωτική ενέργεια.

Τοξότης: θα είσαι πολύ περιπετειώδης από τον Ιούλιο και μετά και θα κάνεις και τα ταξίδια σου με το άλλο σου μισό και θα χαρείς με την Αφροδίτη στα ερωτικά σου από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα μέσα του Ιουλίου που θα σου είναι πιο εύκολο να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Ο Άρης σου χαρίζει πάθος στο φουλ από τα μέσα του Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Αιγόκερως: η αγάπη είναι γεμάτη ευκαιρίες με τον Δία στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο. Βγες από το σπίτι και διάλεξε μια νέα τακτική στα ερωτικά σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο νέες ερωτικές ευκαιρίες!

Υδροχόος: Καθώς ο Δίας μπαίνει στον Λέοντα τον Ιούλιο ένας νέος κύκλος ξεκινάει για εσένα. Αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται να πας τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο ενώ αν είσαι μόνη οι επιλογές για φλερτ δεν λείπουν. Μαθαίνεις νέα πράγματα και εξελίσεσαι όχι μόνο εσύ αλλά και η σχέση σου!

Ιχθείς: μέχρι τον Ιούλιο η ερωτική σου ενέργεια θα ρέει ανενόχλητη και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις το καλύτερο δυνατό μέχρι τότε. Η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου τον Σεπτέμβριο σε βάζει να καταστρώνεις ιδιαίτερα σχέδια για εσένα και τον αγαπημένο σου!

Πηγή: womenonly.gr

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα