Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Κόκλα

20:14 10/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μια ξαφνική αδιαθεσία την οδήγησε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο για προληπτικούς λόγους! Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα, πέρασε τρεις μέρες στο νοσοκομείο, αλλά -ευτυχώς- οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Η αγωνία κάθε εγκύου για να φέρει το παιδί της στον κόσμο χωρίς προβλήματα (ειδικά όταν γίνεται για πρώτη φορά μάνα) είναι πάντα μεγάλη.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στη μέλλουσα μαμά Κατερίνα, η οποία την περασμένη εβδομάδα ανησύχησε με κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και αμέσως απευθύνθηκε

στον μαιευτήρα της που της συνέστησε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Το γεγονός ότι παρέμεινε λίγες ημέρες κλινήρης ανησύχησε αρχικά τα στενά της πρόσωπα -και πάνω απ' όλα βέβαια τον πατέρα του παιδιού της και δημοφιλή παρουσιαστή-, αλλά πολύ σύντομα τα καλά νέα έφεραν ξανά το χαμόγελο στα χείλη τους. Η Κατερίνα Κόκλα διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι γνωστό, θα φέρει στο κόσμο αγοράκι. «Ζω γι' αυτό το θαύμα» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μόλις έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της αγαπημένης συντρόφου του.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα