Εσείς «tea» θα κάνετε αυτό το καλοκαίρι;

18:21 26/6/2013 - Πηγή: TNSite
Για 8η συνεχή χρονιά, τo Lipton Ice Tea προάγει τον αθλητισμό και αναλαμβάνει να μας «ξεδιψάσει» στηρίζοντας σταθερά την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός στο Πανελλήνιο Circuit Beach Volley - Masters 2013.

Το εναρκτήριο σερβίς του τουρνουά δόθηκε το Σαββατοκύριακο 14-16 Ιουνίου

στο Allou Fun Park, με κορυφαίους Έλληνες αθλητές να προσφέρουν θέαμα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, ενώ επόμενοι σταθμοί στο πρόγραμμα του Masters Circuit Beach Volley 2013 αποτελούν η Σύρος, η Χαλκιδική, η Αίγινα και ο Σχοινιάς.

Η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα πέσει με το μεγάλο τελικό Masters να πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε φέτος, το Allou Fun Park και το Lipton Ice Tea να αναλαμβάνει να ξεδιψάσει αθλητές, κοινό και λάτρεις του αθλήματος με τις υπέροχες γεύσεις του.

Οι εκπλήξεις του Lipton Ice Tea όμως δεν σταματούν εδώ…

Με στόχο να πάει τον αθλητισμό και το beach volley ένα βήμα παραπέρα, το Lipton Ice Tea κάνει τη διαφορά το φετινό καλοκαίρι και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους απ’ όλη την Ελλάδα να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα παίρνοντας μέρος στο πιο δροσερό τουρνουά beach volley, Lipton Ice Tea Summer Series, που πραγματοποιείται σε περισσότερα από 90 σημεία σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη του Lipton Ice Tea.

Έχοντας ξεκινήσει από τα τέλη Μαΐου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, το Lipton Ice Tea γυρίζει τις ελληνικές παραλίες και μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε beach volley με την παρέα μας, να διασκεδάσουμε και να δροσιστούμε κερδίζοντας πλούσια δώρα.

H νικητήρια ομάδα σε κάθε αγώνα κερδίζει μοναδικά αξεσουάρ παραλίας με την υπογραφή του Lipton Ice Tea, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι διαγωνιζόμενοι -νικητές και μη- μπαίνουν σε κλήρωση, όπου στο τέλος κάθε μήνα και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβριου διεκδικούν από ένα mini ipad κάνοντας το φετινό καλοκαίρι άκρως διασκεδασ-tea-κό.

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε σχετικά: «Το γεγονός ότι επί 8 χρόνια συμπορευόμαστε με το Beach Volley και την ΕΟΠΕ δεν είναι τυχαίο. Είναι μία συνταγή που έχει αντέξει στο χρόνο, μας έχει δέσει και νιώθουμε μεγάλη χαρά που το Lipton Ice Tea προάγει τον αθλητισμό, στηρίζει τους αθλητές και προσφέρει στο κοινό θέαμα υψηλών αποδόσεων και επιδόσεων. Φέτος ωστόσο έχουμε έναν επιπλέον λόγο να νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι, καθώς πηγαίνουμε τον αθλητισμό και το beach volley ένα βήμα παραπέρα. Γυρίζουμε ολόκληρη την Ελλάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να πάρουν μέρος στο Lipton Ice Tea Summer Series τουρνουά, να παίξουν με την παρέα τους το αγαπημένο τους άθλημα και να κερδίσουν πλούσια δώρα».

Πέτα πάνω απ’ το φιλέ, κάρφωσε και βούτα στην απολαυστική δροσιά του Lipton Ice Tea Summer Series σε 90 παραλίες σε όλη την Ελλάδα!

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα