Επίθεση από Νεα ΜΕΡΑ στην κυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις στην αμυντική βιομηχανία

19:12 4/9/2013 - Πηγή: TNSite

Συγκεκριμένα η Νεα ΜΕΡΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί «να δραματοποιήσει την δήθεν διαπραγμάτευση με την Τρόικα» υποστηρίζοντας πως «διαρρέεται ότι απεστάλη με e-mail η απαίτηση της Τρόικα να μπει λουκέτο σε τρεις σημαντικές για την ελληνικήοικονομία βιομηχανίες και να «πετάξει» στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους».

Σύμφωνα με τη Νεα ΜΕΡΑ, «είτε η κυβέρνηση είναι ανίκανη να παρουσιάσει αξιόπιστα και λυσιτελή σχέδια, είτε η τρόικα

είναι αποφασισμένη να απορρίψει οτιδήποτεδεν είναι συμβατό με τα δικά της σχέδια για το μέλλον της χώρας, είτε συμβαίνουν και τα δύο μαζί».

Πάντως όπως επισημαίνει η Νεα ΜΕΡΑ «σε κάθεπερίπτωση, είτε ακολουθηθεί το «μοντέλο της ΕΡΤ» και του «ξαφνικού θανάτου» που προτείνει η Τρόικα, είτε ακολουθηθεί η μέθοδος της εν λειτουργία εκκαθάρισης που επιθυμεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η διάλυση της ελληνικής βιομηχανίας που θα πετάξει στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους».

Καταλήγοντας, η Νεα ΜΕΡΑ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «οι υπάλληλοι τηςτρόικα που έστειλαν το τελεσίγραφο e-mail για τις τρεις ελληνικές βιομηχανίες, δεν έχουν στείλει ούτε ένα e-mail για την κακοδιαχείριση και την σπατάλη του δημόσιου χρήματος στον σκληρό πυρήνα του πολιτικού συστήματος».

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα