Ελληνίδα ηθοποιός: Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου

17:56 11/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η δύσκολη κατάσταση όταν την κυνηγούσε ένας άρρωστος ψυχολογικά ασθενής της..., οι άσχημες περίοδοι που της έμαθας τη σπουδαιότητα να αγωνίζεται και να μην τα παρατά... Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλά στο ΕΓΩ Weekly και παραμένει δυνατή, παλεύοντας ακόμη και με τους δικούς της δαίμονες.

Έχεις βιώσει οριακές καταστάσεις;Εννοείται. Πέρασα πολύ ζόρικες περιόδους. Το καλοκαίρι δεν ήξερα, για παράδειγμα, πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου. Μου συνέβη άλλη μια φορά το 2007.

Έχεις πιάσει πάτο στη ζωή σου;Μόνο αν πιάσεις

πάτο καταλαβαίνεις τι σημαίνει "σηκώνομαι, αγωνίζομαι και συνεχίζω". Η ζωή δεν είναι ένα ροζ σύννεφο, ούτε άσπρο-μαύρο και αυτό είναι το ωραίο.

Ποιοι είναι οι δαίμονές σου;Είναι πολλά μαζί. Πάλευα, για παράδειγμα, με τον εαυτό μου, για το αν αξίζω ή όχι. Πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι καθαρά ψυχοσωματικό, αλλά όταν συμβαίνει, είναι φοβερά δύσκολο.

Πρόσφατα αντιμετώπισες μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού σε κυνηγούσε ουσιαστικά ένας ψυχοπαθής θαυμαστής σου απειλώντας τη ζωή σου.Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει σε συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα στο αυτοκίνητο με έναν συνεργάτη μου για να με πάει μέχρι ένα σημείο παρακάτω. Εκείνος έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Δεν παίζουν μ' αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, την ώρα που ξεκινήσαμε να φύγουμε, έρχονταν από την άλλη πλευρά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ανοίξαμε το παράθυρο, εξηγήσαμε τι συμβαίνει και τον έπιασαν. Μείναμε όλοι εκεί. Έδωσα κατάθεση, ήρθε περιπολικό και τον πήγε στο τμήμα.

Τι αγαπάς στη ζωή σου;Τον γάτο μου, τους φίλους μου, τις δύο κολλητές μου Δέσποινα και Άντζελα, τη δουλειά μου. Γενικά, μου αρέσει να εστιάζω σ' αυτά που έχω.

Τι θα ήθελες να φέρει ο χρόνος;Να ζήσω έναν έρωτα.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα