«Έκλεισε» Κολοβό, υπομονή για «κόφτη»

07:56 2/8/2013 - Πηγή: TNSite
Το τυπικό μέρος της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού ολοκληρώθηκε χθες για τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός χαφ πήγε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και, όπως γράφει το «Goal», υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε από τους Πειραιώτες, ο 20χρονος μέσος θα παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του και να μπορέσει του χρόνου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του αμυντικού μέσο εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το αυριανό φιλικό με τη Λίβερπουλ προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά ελπίζουν ότι μέσα στον Αύγουστο θα καταφέρουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ενίσχυση της ομάδας.

Το όνομα του Σισοκό της Παρί παραμένει σε πρώτο πλάνο, όμως από τη Γερμανία προέκυψε εκείνο του Γκόικο Κάτσαρ του Αμβούργο. Ο παίκτης επρόκειτο να πάει στη Ρωσία, όμως τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις και με την ενίσχυση στα μετόπισθεν, αφού ο Μιγκέλ Τόρες είναι σταντ-μπάι και σύντομα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό το θέμα.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα