«Είμαστε σε συζητήσεις με την Σίτι»

14:56 2/6/2013 - Πηγή: TNSite
Στην επιβεβαίωση ότι έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν προχώρησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (4-1) της Μάλαγα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Χιλιανός προπονητής, ο οποίος αποτελεί φαβορί για την διαδοχή του Ρομπέρτο Μαντσίνι, υπογράμμισε πως μιλάει με τον βρετανικό σύλλογο, όμως δεν έχουν δώσει τα χέρια και όλα δείχνουν ότι σύντομα μπορεί να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τις δύο πλευρές.

«Όταν έρθουμε σε συμφωνία θα σας το πω. Έχουμε συμφωνήσει για

να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι. Μερικές φήμες μπορεί να είναι σωστές και άλλες όχι. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στη Μάλαγα. Το πρωτάθλημα τελείωσε και από την Δευτέρα θα κοιτάξουμε μπροστά και θα δούμε που θα είναι το μέλλον μου», ανέφερε αρχικά ο 59χρονου τεχνικού και εξήγησε πως για εκείνον είναι δύσκολο να αποχαιρετήσει το ισπανικό πρωτάθλημα (Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ):

«Θα είναι δύσκολο για εμένα να αφήσω την Ισπανία μετά από εννιά χρόνια. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά καλά σε αυτή τη χώρα. Τελειώνει η ζωή μου εδώ και το μέλλον θα με βρει σε άλλη χώρα».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα