Δρόμους χωριστούς τραβούν Κασιδιάρης - Κωνσταντινίδου!

00:22 4/12/2013 - Πηγή: TNSite

Δρόμους χωριστούς τραβούν εδώ και περίπου ένα μήνα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και η σέξι Μις Τουρισμός Ελενα Κωνσταντινίδου! Το πνεύμα των γιορτών δεν κατάφερε να κρατήσει μαζί το ζευγάρι, το οποίο διέλυσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα

για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους!

Η δημοσιοποίηση της σχέσης του βουλευτή με το καυτό μοντέλο είχε προκαλέσει πάταγο! Ο κύριος Κασιδιάρης δεν είχε διστάσει μάλιστα να εμφανιστεί και δημόσια μαζί της πριν τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι , όταν το ζευγάρι πήγε για μπάνιο στη Ραφήνα και φωτογραφήθηκε εκεί με τα μαγιό.

Η εντυπωσιακή Έλενα Κωνσταντινίδου έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ καθώς έχει αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός και εργαζόταν ως γραμματέας στη Βουλή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Γ. Κωνσταντόπουλου ώσπου απολύθηκε λόγω της στενής σχέσης της με την Χρυσή Αυγή.

Για αρκετούς μήνες φέρεται να έζησε έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γυρίσει σελίδα μετά το χωρισμό του από την πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.

«Με τον Ηλία χωρίσαμε εδώ και 20 ημέρες. Οι λόγοι δεν αφορούν κανέναν άλλο παρά μόνο εμάς. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι είμαι ευτυχισμένη και καλύτερα από ποτέ» δήλωσε η Έλενα Κωνσταντινίδου, σύμφωνα με την Newsbomb.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα